Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość occhi si

prostownica babyliss ma ktoś?

Polecane posty

Gość occhi si

chodzi mi o model wet n dry do stosowania na suche lub mokre wlosy?jak sie sprawdza, czy dobrze prostuje?

Gość magdzia3
ja mam babyllisa ale inny model.ale ta o którą ci chodzi podobno jest dobra

Gość Ann7891
Ja też mam inny model Babyliss, moją prostownicę można stosować tylko na sucha włosy i jest super. Mam naturalnie mono falowane włosy,które ta prostownica prostuje bez problemu. A skoro ten model jest lepszy od mojego to myślę,że warto kupić,bo ta firma jest dobra.

a tez mam inny model.Duzo za jnia dalam,ale jestem bardzoooo zadowolona:)))

Gość cuber
ja etz mam ale inny model, i jest badziewna :/

Ja mam wet and dry. Jest super! Wlosy dlugo utrzymuja sie proste,stosuje na suche wlosy ale kilka razy z braku czasu stosowalam na mokre i tez efekt sper. Polecam;-)

Gość nie bede zkladac nowego tematu
i jak sie sprawdza ta prostownica?? bo wlasnie chce sobie kupic

Gość ja ją mam i jest świetna
super prostuje i efekt utrymuje się do następnego mycia włosów. Na wizazu piszą że szybko się psuje a ja ją mam już 2 lata,używam jej codziennie i ani razu mi sie jeszcze nie zepsuła . Polecam

no ja czytalam wiele dobrych opinii ale zdarzayly sie gdzieniegdzie tez zle dlatego postanowilam spytac jeszcze tutaj..cche kupic cos porzadnmego a dla mnie to sporo kasy dziekuje:)

Gość taka jakas see
moja mama miala baby liss ale nie miala regulaji temp i z czasem coraz gorzej grzala

zdecydowalam sie na ta prostownice prostowalam juz 2 razy wlosy i jestem bardzo zadowlona efekt zupelnie inny niz po zwyklej prostownicy!! i utrztymuje sie ok 2 dni:) ja w kazdym razie polecam:)

Gość Łukasz12345
Witam mam takie pytanko do Was. Mam okazję kupić używaną prostownicę Babyliss mojej dziewczynie. Zastanowił mnie jednak fakt, że na prostownicy widnieje "Made in P.R.C" jak wiadomo znaczy to People's Republic of China. Czy na Waszych produktach też widnieje Made in P.R.C bo nie wiem czy chińczycy robią to dla babyliss czy też ktoś wciska mi chinską podróbę firmy Babyliss. Pozdrawiam