Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DOKONCZZ

NAJLEPSZE TABLETKI ANTY DO 20 P PLN TO WEDŁUG CIEBIE...?

Polecane posty

Gość DOKONCZZ

Gość taka sobie zwykla dziewczyna
Troche nie na temat powiem ale konczenie tego zdania jest bez sensu - w jakim sensie najlepsze? przeciez rozne kobieta reaguja skrajnie odmiennie na te same tabletki :-O najlepsze dla mnie moga nie byc najlepsze dla Ciebie, po prostu powiedz ginekologowi, ze nei chcesz drogich tabletek i tyle - zaden wstyd

Gość mimissss
wg mnie cyprest.. choc nie mam duzego porownania.. jedynie do diane 35 bo wczesnije bralam bo mialam jeszcze problemy z cera i wlosami:/ ale gorzej sie czulam i tylam po diane 35. jak przeszlam na cyprest (juz 6 mies) nie przytylam ani grama no i samopoczucie jest dobre:) a kochamy sie z facetem bez zabezpieczen wiec bezpieczenstwo i antykoncepcja 100% polecam

wszystkie tabsy sa tak samo skuteczne, ale kazde wywołują inne skutki uboczne u kazdej kobiety

Gość rfsf
A czy po cyprescie piersi urosły?

Gość mimissss
no mi troszke sie zwiekszyly piersi po cyprescie:] z lekka ciasne biustonosze mi sie zrobily;) no i skoro moj facet to zauwazyl ..tzn ze urosly:)

Gość rfsf
a ile kosztują?

Gość mimissss
ja kupuje cyprest w cenie 6,50 z refundacja i promocja.. bo mam fajna apteke;) a tak to kolo 7-8zł

Gość roolez
ja tez biore cyprest i place 7 zl:)

Ja biore Novynette i jestem zadowolona ... tabletki kosztuja od 20 do 27 zlotych (zalezy od apteki) Ale nie mozna okreslic ktore sa najlepsze i ktore warto brac, przeciez to indywidualna sprawa kazdej kobiety