Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lacosta20

Najlepszy krem pod oczy dla 20-latki

Polecane posty

Gość Lacosta20

Witam :) Chciałabym abyscie poleciły mi jakiś dobry krem pod oczy dostosowany do mojego wieku . Mam 20 lat , sucha skórę pod oczami , pojawiły się tez pierwsze zmarszczki . Prosze o rade z góry dzieki :)

Gość Lacosta20
Z AA ale jaki dokładnie ? Zalezy mi aby na opakowaniu było napisane że krem jest przeznaczony dla młodych kobiet ...

Gość trochę wcześnie na
takie kosmetyki. zmarszczki ? czyżby solarium ?

nie wiem jaki dokładni, moja kuzynka (20 lat), mowila, ze uzywa pod oczy AA i jest zadowolona :)

Gość Physiogel
te zmarszczki to prawdopodobnie odwodniona skora, takze potrzebujesz dobrego nawilzacza. Polecam (juz chyba setny raz) apteczny krem Physiogel. Uzywam go do calej twarzy i mam super nawilzona skore.

Gość Lacosta20
Nie mam niewadomo jakich zmarszczek ale raczej tak jak każda dziewczyna w moim wieku . Na solarke też za czesto nie zagladam . czytałam gdzieś że kremy pod oczy powinno się uzywać własnie od 20 roku takie nawilżajace a takie przeciwzmarszczkowe od 25 . Tak więc prosze o rade : jakieś delikatne , nawilżajace kremiki .

Gość Lacosta20
a ten physiogel nadaje sie też pod oczy ???

Gość Physiogel
Jak najbardziej. Tym kremem mozna nawet smarowac niemowlaki. Ten krem swietnie nawilza i ma malo chemii.

Gość Lacosta20
A ile mniej więcej kosztuje ? I jaka ma pojemnośc ?

Gość bebe2
Odradzam Ci krem Ziaji pod oczy kozie mleko. To tragedia!!! Napisalam do nich emaila. Uzywalam go niecale 2dni a po pierwszym dniu w obrebe oczodolu az do kosci policzkowych powstalo zaczerwienienie i spuchniecie twarzy wraz zmalymi krosteczjkami i to swedzi cos strasznego! To powinno zostac wycofane z produkcji i sprzedazy. Takie paskudztwo. Nietylko ja mialam takie objawy bo i moja mama i znajoma tez. okropne. NIewiem ale juz innych kremow ziaji niebede tez stosowac bo mimo ze pisze ze zbadane przez dermatologa i alegologa. to wszystko pic na wode.Wyrzucilam do kosza dzis to cholerstwo. Tylko szkoda tych 6zl

Gość lacosta20
podnoszę

polecam delikatne żele nawilżające np. Floslek albo taki w opakowaniu w kształcie jajeczka Oriflame.

Gość bati1318
witam ;-) apropo tych kremow pod oczy kto ma delikatna bardo deliktna skorke pod oczami to polecam krem ziaja z bławatkiem jest nie drogi ale naprwde dobry przy najmniej dla mnie..i dodam ze 20 latek mam ;-)

Gość kasikk1989
co do tych krostek po ziaji to jest indywidualna rekacja organizmu aak wiecie kazda z nas jest inna i inaczej reaguje na wszystko... ja polecam aa do cery wrazliwej, flos-lek ze swietlikiem, ziaja(wlasciwie wszystkie pod oczy). do mycia buzki polecam cetaphil(o niebo lepszy od physiozelu)... ostatnio odkrylam tez kosmetyki firmy oeparol: tonik UMT i krem SBC(poltlusty) lub SCC(nawilzajacy). sa super! maja olej z wiesiolka i super lecza i nawilzaja:) prze przypadek wpakowalam go sobie do oka i nie pieklo wcale;p wiec naprawde polecam,teraz to nr 1 w mojej kosmetyczce!

Gość dotty123
Krem przeciwzmarszczkowy pod oczy Tołpy (ten w słoiczku, bo jest jeszcze drugi dla cery dojrzałej).

Gość Nuestra
Ja użyłam kremu ( Ziaja) do twarzy właśnie z serii kozie mleko... Nabawiłam się atopowego zapalenia skóry... To była makabra... Miałam czerwoną pościąganą i swędzącą skórę... Naprawde te kozie mleczko to niewypał, bo inne produkty z Ziaji bardzo sobie chwale.

Gość Lulka89
W tym wieku, to chyba najlepsze są kremy uniwesalne i bezpieczne. Na wysuszoną i delikatną skórę polecam nonobase. Ten krem można kupić wyłącznie w aptece.

Gość sweet_candy_sweet
Hej laski ! Co do zmarszczek pod oczami (zwłaszcza u młodych dziewczyn) polecam łykanie Capivit Hydro Control, regularne picie wody niegazowanej (1,5l-2l dziennie) oraz, co najważniejsze nawilżanie na bieżąco skóry po oczami !! Ja do tego używam wazeliny kosmetycznej z bielendy !! Gwarantuję, że pozbędziecie się kurzych łapek, a zmarszczki, które już się pojawiły zostaną wygładzone !! Ale ... systematyczność to podstawa !! U mnie to wygląda tak. Capivit Hydro Control stosuję od ok 1,5 miesiąca, ponieważ pod oczami pojawiły się pierwsze zmarszczki, chociaż mam dopiero 20 lat. Chciałabym się pozbyć tych "mniejszych" (nie głębokich) zmarszczek. Szukałam wielu kremów, dużo czytałam, aż w końcu postanowiłam użyć wazeliny kosmetycznej z Bielendy (bo mam ją pod ręką). Nawilżam nią twarz regularnie i widzę poprawę !! Zmarszczki są wygładzone i być może w końcu uda mi się ich pozbyć !!Na noc też się nią porządnie nasmaruję, by skóra pod oczami miała co wchłaniać. Na prawdę szczerze polecam taką kurację !!

Gość wewewewewewewewewewewewewewe
rzeczywiscie, ja tez mam krostki pod oczami po kozim mleku ziaji to moj pierwszy krem pod oczy i taki shit :(

Gość Justyss
Ja stosowałam jakiś czas temu krem pod oczy Garniera - jest niezbyt tani ale za to superwydajny - jedno opakowanie miałam przez cały rok! Tak ogólnie to słyszałam jednak, że wszystkie te kremy pod oczy to pic na wodę a w rzeczywistości pod oczy najlepiej stosować taki krem nawilżajacy, który używany jest do całej twarzy. Ja od kilku miesięcy stosuję krem z Iwostinu, który polecił mi dermatolog. Napina skórę i wnika w głębokie partie. Naprawdę polecam - jest też dobry dla alergików. Physiożel tez jest niezły. :)

Gość fiolka21
W takim wieku super sprawdza się żel pod oczy komfort młodej skóry. Bardzo delikatny...

Gość JaAgata
aaa ja ziaji nie polecam poniewaz ma full parfiny w skladzie ktora daje tylko uczucie gladkiej i miekkiej skory a pod oczy nie nadaje sie tym bardziej. Ja mam 21 lat i stosuje AA 20+ pod oczy i jestem bardzo zadowolona:)

Gość chorwatka
Ja mam 24 lata i stosuję pod oczy krem przeciw pierwszym zmarszczkom Flosleku-jest bardzo delikatny, na pewno nie podrażnia mojej cery a poza tym jest z serii, którą stosuję na co dzień. Mnie bardzo odpowiada :)

Gość bolesława
Najlepiej o dobry i bezpieczny krem zapytać panią z apteki. Mnie znajoma poleciła taki kosmetyk z rankingu http://krempodoczy.com.pl/ i używam go d jakiegoś pół roku. Nie martwię się niczym, bo powoli zaczynam mieć pierwsze efekty. Cienie pod oczami, które nie tak dawno miałam jakby są mniejsze, a i opuchlizna jest nieco mniej dokucza.

Gość gość
dla 20 latki tylko nivea zwykły za 4 zł nie niszcz sobie skóry kremami!! wiem co mówię bo mam ponad 10 lat więcej i widać skutki stosowania kremów Firmy kosmetyczne mydla nam oczy ,reklama robi swoje a my niszczymy sobie skórę