pyzia syzia 0 Napisano Lipiec 22, 2007 Biorę drugie opakowanie cilestu i zauważyła, że w trakcie okresu boli mnie brzuch. Nie jakoś straszliwie, nie mdleję itd. Niepokoi mnie to, że boli mnie non stop przez 5 dni. Mam skurcze i po prostu boli. Jak nie brałam tabletek to bolało okropnie ale w pierwszy dzień i tak samo przy diane 35. Przy diane to właściwie wcale mnie nie bolało. Czy mam iść do gina? Tak właściwie to wolałabym brać znowu diane- wiem, że narzekacie na nie, ale ja po nich się czułam naprawdę bardzo dobrze- lepiej niż teraz po cileście. Iść z tymi bólami do lekarza? Didam, że okres jest regularnie i dosyć skąpy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyzia syzia 0 Napisano Lipiec 22, 2007 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adinka11 0 Napisano Lipiec 22, 2007 jezeli diane 35 bardziej Ci odpowiadaly to mozesz do nich wrocic i nie zwazaj na to inn kobiety o nich mowia, kazdy organizm jest inny i inaczej reaguje. a bole... no nie wiem co na to powiedziec, bo niby tabletki zmniejszaja bole przy krwawieniu. Mysle ze to jest skutek uboczny poprostu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyzia syzia 0 Napisano Lipiec 22, 2007 skutek uboczny? Na ulotce bodajże nic o tym nie było:( Bardzo mnie to martwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mala_mi_6 Napisano Lipiec 25, 2007 Nie czekaj i idź do ginekologa!!! konieczna jest tu jakaś konsultacja. Jeśli po diane było wszystko ok., to może powinnaś do nich wrócić?? Kiedyś bralam yasminell, pozniej, z roznych powodów zmieniłam na regulon, który biorę aktualnie od 1,5 roku i w sumie w ciągu tego czas nie mialam żadnych ‘skutków ubocznych’ wiec chyba mogę je polecic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Lipiec 25, 2007 etam, ja nadal mam bolesne miesiaczki mimo brania tabletek, moze na inne tabsy Twoj organizm tak zareagował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach