Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba jednak nieśmiała

Dlaczego gdy tylko chce się ktoś ze mną umówić ja uciekam???

Polecane posty

Jestem sama od jakiegos czasu....wczesniej mialam jeszcze 2 chłopaków, tzn chłopaka i takiego przyjaciela...nie ważne. Teraz załozyłam sobie konto na jednym portalu randkowym, dałam fotke i wielu facetów w różnym wieku chce się ze mną umówic....a ja panikuje wtedy i szybko koncze znajomosc:( dlaczego tak sie dzieje??? jestem tchórzem:(

co innego jakbym poznała jakiegoś chłopaka, nawet taki co zaczepi na ulicy a tak boje sie panicznie ale chyba nie tego, ze mi cos zrobi ale raczej odrzucenia:( to chyba dziwne

Gość enzoriko
ja podobałęm sie jedenj dziewczynie próbowałem się ż nią umówić a ona uciekała odemnie jak bym chciał jej coś złego zrobić a ja chciałę sie z nią poprostu poznć(mam dobrą opinię wsród ludzi) jak to widzicie bo ja już nie mam na to sił...

my Ci nie powiemy dlaczego uciekasz... sama musisz do tego dojść ;)

Gość emylaaa
ja też uciekałam jak tylko ktoś się mną zainteresował. ale ostatnio postawiłam sprawę jasno,napisałam chłopakowi że nie spotkam sie z nim dlatego ze szukam chłopaka tylko dlatego żeby miło spędzić czas i poznać kogoś ciekawego. Spotkałam sie i nie żałuje. ale zawsze isnieje ryzyko że się na kimś zawiedziesz bo wydawał się zupełnie inny i inaczej Go sobie wyobrazałaś. jak nie spróbujesz to nie zobaczysz. na pewno nie umawiać sie w jakiś miejscach gdzie bedziesz czuc się skrępowana, najlepiej wśród ludzi, jakaś muzyka w tle. pomyśl wcześniej o czym chciałabyś z nim pogadać, a w razie jakiejś porażki to powiedz ze właśnie dostałaś smsa od mamy i musisz wracać do domu czy coś w tym stylu. przygotuj sie na każdą sytuacje... chociaż życie i tak pokieruje Cię samą.