Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Facet__

Fraszka z dedykacją dla kobiet-księżniczek

Polecane posty

Napisałem fraszkę i dedykuję ją wszystkim kobietom, które czekają na swojego księcia z bajki, a zwłaszcza tym, których kosmicznym wymaganiom nie jest w stanie sprostać żaden facet. Była do wzięcia, czekała na księcia, aż trafił się adorator, z sex-szopu wibrator. Dziękuję za uwagę :)

Nie czekam na ksiecia z bajki lecz lubie czytać fraszki ;)

:) Całkiem niezłe, aczkolwiek ja też nie szukam księcia, bo już go znalazłam :) Poza tym są faceci, którzy też zasługują na takie fraszki

Gość ZnajomaNieznajoma
Ciekawe spojrzenie na sprawę, Facecie.:D Ja czekam na księcia z mojej bajki, więc przyjmuję do wiadomości, że to fraszka m.in. o mnie. Cóż, niektórym widocznie nie będzie dane się kiedykolwiek zakochać. Pozdrawiam.

Ależ proszę. Nie zamierzam dysryminować kobiet :) Czekał na księżniczkę od wieczora do rana... Aż mu się trafiła laleczka dmuchana.

Gość poeta forumowy
Czekajac na ksiecia umarla na wzdecia. Dziekuje za uwage.

Gość Nie Księżniczka
Księcia porwał smok, a Księżniczka nadal siedzi w wieży i już w cuda nie wierzy. P.S Idę na spacer, może spotkam zwykłego, kochanego Shreka :)

Gość Facet_
jeszcze jedna :) Szpetna morda, głos krzykliwy Wyglad niezbyt urodziwy Niech i bedzie ociezała Byle tylko mnie zechciała :(

Gość ZnajomaNieznajoma
Nie czeka na księcia, Więc już nie do wzięcia. ;)

A to dla facetów, którzy czekali z seksem do ślubu: Niechętnie żem dziś zasnął Bom zasnął z żoną własną. Za to nigdy mi nie odmówiły Te, które mi się śniły.

wena powiadasz... pomóc Ci jakoś? moze natchnienie szybciej przyjdzie ;)

Pomóc? No jak chcesz to możesz też strzelić jakąś fraszkę i mnie zmobilizować :)

nie jestem taka twórcza jak Ty ;) przynajmniej nie w tym kierunku ;)

Gość wcale ci nie wspołczuje
czasmai wibrator jest lepszy od faceta :)

Gość Facet_
Dzien po imprezce, ja wymiotuje Klęcze nad kiblem, ktos mnie bolcuje Glowe odwracam - zdziwiona mina Pies moj, azorek, w zad mnie zapina ❤️

Ty kolego, ale tu ma być kulturalnie, a nie o jakichś zadach piszesz.

Gość marlooon
hehe dobre ale popieram tam kogos ze kobieta zaslepiona miloscia kazda wade zniesie moim idealem jest wysoki brunet opalony sliczny z buzi dobry w lozku ktory bedzie mnie kochal i szanowal po wieki a tymczasem zakochalam sie najmocniej w swiecie w niskim blondynie ktory ma ostry charakter i nie zaminilabym go na miesniaka opalonego i wysokiego chocby mi do tego doplacali

Gość Facet_
dla zwolennikow wolnosci seksualnej :) Gdy Twe usta moja miła Tam na plazy całowałem Słodkosc ich mnie zachwyciła W smaku ich sie rozpływałem Gdy poznałem Twych znajomych Tez mowili ześ wspaniała Że w Twych ustach rozchylonych Najprzyjemniej lezy pała :)

wlasnie ze nie bo ten ostry charakter bardzo mi przeszkadzal, gdy z nim zerwalam wyszedl mily i kochany misio ktorego kocham jeszcze bardziej... ale fakt zdobyl mnie bo wiedzial jak sie odpowiednio zaprezentowac skoro z wygladem nie najlepiej trzeba uderzyc w charakter a nie uzalac sie nad soba!! przykro mi ale taka jest prawda