Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marlooon

nie rozumiem kompleksow z powodu niskiego wzrostu

Polecane posty

tak juz jest i nikt nic na o nie poradzi ja mam niskiego chlopaka i jest mi z nim dobrze!! jesli natura nie obdarzyla Was w wzrost to na pewno inne atuty to wynagradzaja ja w to wierze!! inie rozumiem tych ktorzy mysla inaczej

Gość 6867866
a ile ma wzrostu ten twoj kochas?

Gość 6867866
jak mozna lubic faceta z ostrym charakterem? :o

no i wlasnie nad charakterem da sie jescze popracowac!!! o to mi chodzi ze niscy nie maja przegranego zycia z powodu wzrostu

Po prostu kobiety ubóstwiają jak facet je traktuje z góry, olewa, wydziera się, przywołuje do pionu. A ja nie dość że jestem niski, mam nadwagę, łysieję, jestem rudy, mam pryszcze na twarzy i na ciele i penisa o długości niecałe 10 cm, to do tego wszystkiego jestem jeszcze bardzo uległy dla ludzi, nie umiem mówić \"nie\", pewnie jakbym miał kobietę to bym ją traktował jak księżniczkę i by się mną znudziła. Dlatego jestem przegrany.

z nadwaga i pryszczami da sie cos zrobic nie mozesz mowic ze przgrales zycie z powodu wygladu... nad charakterem tez mozna popraciwac wystarczy chciec!!! ja naprawde w to wierze!!!

pewnie kompleksy wynikają z tego, że: - niscy gorzej wyglądają - duża część ludzi (obu płci) uważa że facet powinien mieć min 180 cm bo niższy to śmiesznie wygląda - kobiety preferują wyższych - średni wzrost cały czas się podnosi i człowiek głupi się czuje jak 2/3 gimnazjalistów go przerasta to mnie pominęła :D nie dostałem żadnych pozytywnych cech. Co zza niesprawiedliwość :O

No mnie to nawet nie ma co do gimnazjalistów porównywać. Mam takiego jednego na osiedlu co się zawsze ze mnie naśmiewa. Ma chyba z 15 lat a już ma ze 190 cm, jest duży i silny. I oczywiście laski się za nim uganiają. A ja mam 26 lat i nigdy w życiu nawet dziewczyny za rękę nie trzymałem.

a ja wygralem zycie: masz dystans do samego siebie i potrafisz sie smaic sam z siebie a to znaczy ze masz pozytywne cechy i to polowa sukcesu!!!

bo masz zle podejscie do tego wszystkiego poza tym kobiety lubia jak je sie traktuje jak ksiezniczki ale nie do konca!! powiedz tak szczerze starales sie cos zrobic z tym??? czy sie tylko uzalasz nad soba bo tak Ci wygodniej???

o właśnie.. zaciekawiłem się i znalazłem wyniki badań które stwierdzają, że średni wzrost (akurat dla warszawy) w wieku 18 lat to mężczyzna 178,5 cm kobiety 165 cm no to sporo mi brakuje :P a 18 lat to ja miewałem dawno temu 🖐️ na podstawie http://hal.psych.uw.edu.pl/2006zalaczniki/108-19_wyklad_4.ppt więc proszę nie ściemniać :D

Gość taka prawda...
wszystkie kompleksy wynikajace z przyczyn których i tak nie mozemy zmienic sa niezrozumiałe i szkodliwe:o

Gość fdse
mam rozumiec, ze piszesz o wzroscie by podtrzmac rozmowe?Trzeba byc chorym by mysleć ze wzrost mial jakis wplyw na zycie . Niscy spojrzcie prawdzie w oczy .Nie macie dziewczyny nie dlatego ,ze jestescie niscy, a dlatego, ze macie brzydką twarz. Zmiencie nicki z jestem niski przegralem zycie na jestem brzydki przegralem zycie.Bo ladny facet, ale niski łatwo sobie znajdzie dziewczyne.POdobnie jest z wysokimi -Jezeli wysoki nie ma dziewczyny to przez wyglad.Nie oszukujmy sie w zyciu liczy sie piekna twarz, a nie jakis tam wzrost .Spojrzcie prawdzie w oczy przegraliscie zycie przez twarz trolla, a nie wzrost.

no i co ze sredni wzrost wynosi tyle?? ja Was kompletnie nie rozumiem...!! w czym masz problem?? popatrzcie na kaczynskich hehe niscy lysi majacy nadwage kretyni a jeden jest prezydentem a drugi premierem hehe cos w tym musi byc!!

Bo teraz im młodsi tym wyżsi. To wynika z tego, że po prostu lepiej się młodzi ludzie odżywiają, kiedyś nie przykładało się do tego tak dużej wagi. A jak lekarze wykryją u dzieciaka jakiś zbyt wolny rozwój fizyczny, to aplikują hormon wzrostu i po kłopocie. To dlatego ja mając 27 lat gdy przechodzę obok 18-19 latków to czuję się jak jakiś ich młodszy brat :) A mam 175 cm, czyli wydawało mi się że to średni wzrost. Tyle tylko że jak w przeciwieństwie do niektórych tutaj piszących nie mam z tego powodu kompleksów.

choćby to że jak masz te 8,5 cm mniej to jesteś niski a nie średni :P a kaczyńscy to zły przykład. Wszyscy się z nich śmieją że kurduple. Zresztą jak oni wyglądają :O Za nic na świecie nie chciał bym wyglądać podobnie do premiera. Za nic :D 🖐️

\"jeden jest prezydentem a drugi premierem hehe cos w tym musi byc!!\" Tak, z czego jeden ma żonę jak czarownica, a drugi pewnie do dziś jest prawiczkiem. Co z tego że pełnią takie funkcje, jak u kobiet powodzenia nie mają w ogóle. A ja wzrostem jestem taki jak oni, za to cała reszta jest dużo brzydsza. Tak więc nie mam szans.

Gość fdse
ale wzrost jest dobry do jakiegos stopnia .Ludzie ze zwrostem powyzej 190 maja problemy z kregosłupem bardzo czesto.

Gość fdse
ale jestes wytykany palcami przez wyglad trolla , a nie niski wzrost.TOm cruise ma wzrost 170 cm i kobiety na niego leca jak . kon na owies

Gość fdse
pamietaj ,ze gdybys mial 190 wzrostu , a wyglad Gołoty - (bestii)) tez bys byl wytykany przez kobiety.Jak widzisz w zyciu liczy sie tylko wyglad ,a nie zaden wzrost.

Gość saddsad
"Niscy spojrzcie prawdzie w oczy .Nie macie dziewczyny nie dlatego ,ze jestescie niscy, a dlatego, ze macie brzydką twarz." to zes ich pocieszyl/a :D

Gość fdse
``a kaczyńscy to zły przykład. Wszyscy się z nich śmieją że kurduple. Zresztą jak oni wyglądają Za nic na świecie nie chciał bym wyglądać podobnie do premiera. Za nic `` sorry ,ale Gołota czy wałujew mają po 193 cm i 212 cm wzrostu ,a moim zdaniem wygladają nawet gorzej niz kaczynscy .MOze to niemozliwe , ale jednak .Wolałbym wygladac jak kaczynscy niz jak Valujev.On wyglada jak jakies yeti

Gość fdse
to zes ich pocieszyl/a musimy bys szczerzy .Bo oni sie oszukują mysląc, ze nie maja powodzenia przez wzrost i na to zwalaja całą winę.Problem lezy w ich niezbyt urokliwej twarzy (stworkowym wygladzie)