Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marlooon

nie rozumiem kompleksow z powodu niskiego wzrostu

Polecane posty

Gość fdse
bo oni sobie robia nadzieje ,ze to przez wzrost sa nieatrakcyjni, a ja chce by spojrzeli na to realnie ,a nie przez wyobraznie .A realizm jest okrutny -stworkowa twarz .

Gość fdse
zyjecie złudzeniem, ze wzrost ma wplyw na brak dziewczyny .NIe macie dziewczyny ,bo wygladacie tak jak posel znany z seks afery,ktory raczej nie jest niskim człowiekiem .

Gość fdse
``jak wygląda niezbyt urokliwa twarz`` znasz posła Łyzwinskiego albo Andrzeja Gołote?

Gość fdse
To są ludzie ,ktorzy maja taki wyglad ,ze nawet ich wlasny pies , by sie z nimi bawił , to przywiazuja sobie kielbase do szyji.Ich traca futro ngdy zobacza swojego wlasciciela .

Gość korbaaaa
fdse, widziałes dziewczyne Valujeva? a kobiete premiera?;) wzrost jest ważny, ale tez prawda ze jak ktos jest ogólnie nieciekawy to nie powinien zganiać na niedostatek centymetrów

Gość fdse
No to ja Ci powiem, że chciałbym mieć twarz ja Gołota czy Łyżwiński. w szczegolnosci Łyżwinski?

Gość fdse
premier ma chociaz inteligencje ,a valujev wyglada na półprzygłupa z dzungli.

Gość fdse
``wzrost jest ważny`` ale tylko dla tych ktorzy sie probuja oszukiwac.

Gość fdse
i ty jestes łysiejący ?

Gość fdse
jesli to twoja fotka , to wygladasz lepiej niż łyżwinski

Gość podobno miales byc
lysiejacy, a masz czupryne jak murzyn z dredami to nie ty na tym zdjeciu

Gość fdse
i wkeja nie swoja fotke

Gość fdse
jak ty to nazywasz łysieniem , to chyba sie oszukujesz

Gość madzikkkk
żałosne użalanie to trend na kafe przekomarzanie się kto jest bardziej przegrany

ludziska ladnie sobie wczoraj dawaliscie... jesli faktycznie to Twoje zdjecie to Ci powiem tak zrzucisz pare kilo co jest mozliwe zamienisz okulary na szkla kontaktowe i bedzie ok!! wzrostem sie nie przejmuj... nie ma czym!koniec z uzalaniem sie trzeba wziac sie do roboty;)

Gość marinn
ja mam 158 i jestem szczesliwa bo male jest piekne:)

w pelni zgadzam sie z tym, ze to nie wzrost jest czynnikiem ktory decyduje o posiadaniu dziewczyny. jesli juz cos jest wazne przy pierwszym kontakcie to raczej wygląd ogólny, ladna twarz, mily usmiech(no chyba ze dziewczynajest rzeczywiscie wysoka, wtedy moze sie czuc głupio w towarzystwie niskich). najwazniejsza jest osobowosc i charkter, to wlasnie te cechy decydują o tym, czy związemy sie z kims na stałe. jesli chlopak jest niski, ale mily, fajny i ma sympatyczny wygląd to na bank znajdzie sobie dziewczyne. w koncu pelno jest niskich i srednich dziewczyn, ktore nie pogardziłyby takim chlopakiem. powiem wam cos, moj chlopak mimo ze jest niski i szczupły(czyli antyideal większosci kobiet),to jest od dluzszego czasu podrywany przez dziewczyne 2-3 cm nizszą, ale za to bardziej umięśnioną niz on...moze mi to ktos wytłumaczy?

moj tez jest niski i raczej antyideal a mapowodzenie u wielu dziewczyn...jak to jest??? to sila charakteru po prostu jest dusza towarzystwa i wszyscy go uwielbiaja:)

Ja również nie rozumiem kompleksu niskiego wzrostu, szczególnie u kobiet - że niby wysokie dziewczyny mają dłuższe nogi. OK mają dłuższe, ale o ile? Wystarczy zrobić krótkie przeliczenie... Laska która jest np: ode mnie wyższa o 10 cm, czyli ma 171cm i jest uważana za wysoką (ja mam 161cm) ma średnio i przy bardzo korzystnym układzie nogi ode mnie dłuższe o 5cm. A teraz weźcie linijkę i zobaczcie ile to jest 5cm :) Brak wyobraźni to częsty powód wielu kompleksów i tworząca wielu stereotypów typu wysoka - długie nogi, niska - krótkie nogi. W tym przypadku jeszcze w grę wchodzą proporcje, które nie mają nic wspólnego ze wzrostem. I gdzie tu logika? :)

Gość upiiiiiiiiiiiii