Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzialula

MASUJCIE SKÓRE GŁOWY!!!BĘDZIECIE MIEĆ WŁOSY JAK Z REKLAMY PANTENE POWAŻNIE!!

Polecane posty

Gość madzialula

stosowalam to i naprawde włosy mam boskie i przestaly wypadać ..to cud..ta metoda jest świetna!polecam ją WAM TEZ bo nie jestem egoistką :)

Gość Barbara 23
ile trzeba masowac i czy wlosy szybciej wtedy rosna?

Gość dssdsdsdds
powiedz lepiej ile masowalas, bo ja po 5 minutach wysiadam i jeszcze mam wlosy przy glowie poplatane

Gość madzialula
ja masuje od tygodnia dokladnie co wieczór tylko choc rano są lepsze efekty tez jak sie masuje dwa razy dziennie.i naprawde super efekty widze juz bo stare wlosy wypadły juz calkiem a teraz rosną nowe :)masuje 5 minut ale to ja ..

Gość to rzeczywiście cud
ale ja w cuda nie wierzę

Gość popieram autorke
Masaż włosów można wykonywać samemu przez codzienne ich szczotkowanie dość twardą szczotką z naturalnej szczeciny. Powoduje przekrwienie brodawek włosowych, równomierne rozłożenie wydzieliny gruczołów łojowych, dzięki czemu nie zatyka ona ich ujść i nadaje włosom połysk i elastyczność

Gość dominujaca
chyba racja ja od miesiaca masuje co 2 dzien po pare minut i wiecie co uroslo mi okolo 2 cm na miesiac a to duzo przy moich rzadkosciach na glowie

Gość grrrrrrrrrrryt
to dobry sposób na tłustawe u nasady wypadające włosy... trzeba tylko mocno uważać żeby nei poszlo w 2 stronę i żeby włosy nei były przesuszone dla odmainy ;-) nie wiem czy mam włosy jak z reklamy ale mniej wypadaja i to już dużżżżżżży "plus"

Gość grrrrrrrrrrryt
masuje podczas codziennego mycia. Tzn myję skórę głowy a nei włosy i wmasowuję szampon w skórę nie we włosy. Tak masując skórę głowy robi mój fryzjer i po takim umyciu włosy są lepiej oczyszczone, są błyszczące i fajniejsze ogólnie...

Gość kdfjgkth
grrrrrrrrrrryt po jakim czasie zauważyłaś efekty??????

Gość madzialula
Po kilku latach ale teraz to nie wiem bo ostatnio jest lepiej ale zaczelam wspolzyc więc może to przez to.