Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bozeecorobic

nie ma okresu, microgynon 21 heeeelp

Polecane posty

Gość bozeecorobic

zawsze mialam co do godziny w niedziele 4 dnia dzis nie ma :( boje sie umieram ze strachu :( mam 21 lat ale o nie czas na dziecko :( biore tabletki bo zawsze im ufalam, hmm lubie sobie pifko wypic ale zadnych wymiotow zadnerj biegunki nie bylo :( i zawsze o 20-21 biore tabletke :(

spokojnie 1. jednorazowy brak krwawienia z odstawienia nie musi byc oznaka ciąży, ale jesli nie pojawi sie do konca przerwy zrob test 2. nikt Ci nie gwarantuje że krwawienia bedziesz dostawiac idealnie co do godziny zawsze, mi po paru miesiącach brania przesunął sie z poniedziałku na wtorek, wiec masz jeszcze czas i pewnie dostaniesz z opuźnieniem

Gość bozeecorobic
dzeikuje kochana za pocieszenie a jak to jest z alkoholem? moge pic? troszke sobie w tym miesiacu wakacji pozwolilam ;/ ale zadnych skutkow ubocznych nie bylo....

jeśli nie zwymiotowalas zadnej tabletki i nie popijałas bezpośrednio tabletek alkoholem to nie powinien zaszkodzic

Gość kurcze nie wiem
ja też biote microgynon 21 i nigdy nie dosłam okresu z dokładnościa albo to było rano albo wieczorem albo na drugi dzień widocznie taki mój urok

ja tez biore microgynon i zawsze dostawalam w ten sam dzien a ostatnio dostalam prawie 2 dni pozniej i tez byl stres czy to nie ciaza... poza tym na okres masz 7 dni wiec wszystko moze sie zdarzyc:)

Gość taka sobie zwykla dziewczyna
jak bralam microgynon tez mi okres wariowal - czasem byl w srode czasem w piatek :-O ciazy nigdy nie bylo a bralam go 2 lata

Gość bozeecorobic
dzieki :(

przez kilka lat bralam pigulki i przez lata mialam okres jak w zegarku, niedawno sie sam bez powodu przestawil. bylam pewna, ze w ciazy nie jestem bo od kulku tygodni nie wspolzylam, atresow tez nie mialam, a jednak sam sie przesunal.

Gość bozeecorobic
dziekuje dziewczyny tak zrobie, pojde do wanny kochalam sie dzis 2 razy myslalam ze mi przyspieszy ale nic....

Gość ttekla
aha i jak by mialo ci to uspokoic to ja zawsze przed okresem tak gdzies 3 godziny wczesniej mam sucho w pochwie to mozesz sie zbadac i byc o te 3 godziny spokojniejsza

Gość bozeecorobic
a tak kazdy ma?? ta suchosc?? bo ja sie coraz bartdziej boje ;/

Gość ttekla
ja mam zawsze ta suchosc w pochwie przed okresem nie wiem jak inni moge sie badac i wiem czy sie zbliza czy nie

Gość ttekla
mowie ci jestem przekonana ze to od tego upalu ci sie spoznia daj zanc jak juz dostaniesz ja ost. tez kilka piwek wypilam zaraz po polknieciu tabletki i tez mialam stracha bo zamiast w czwartek to w piatek dostalam

Gość bozeecorobic
witam, chyba cos zaczyna sie dziac :) dziekuje za wsparcie :) jestem bardzo wdzieczna za pomoc buziaczki

Gość Paulina2801
Witam stosowałam rok microgynon 21,5 listopada mialam ostatni okres.Potem przestalam stosowac i nie mam okresu,w ciazy nie jestem bo na poczatku grudnia test robilam,ostatni stosunek 12 listopada z zabezpieczeniem takze akurat na test.Ile mogę czekać na okres??

Witam, mam do sprzedania 4 listki Microgynonu po 20zł. W razie zainteresowania proszę o kontakt olcia.k@o2.pl Pozdrawiam

Ech. Ja też mam taki problem. Dziś mija 4 dzień jak zrobiłam przerwę i nic. Drugiego dnia zauważyłam tylko ze dwie plamki i myślałam, że to okres. Ale niestety... Do dziś zero jakiejkolwiek reakcji... Boję się ... Nie wiem co mam robić...

Gość Gośćmarta
Mam pytanie. Dostalam mycrog.21 na wywolanie miesiaczki. Bralam codziennie ok.21. Dopadla mnie jakas grypa zoladkowa, ze prawie codziennie wymiotowalam, ale po poludniu. Takze tabletki sie chyba zdazyly wchlonac? Jak to dziala? Dzis mam 2 dzien od odstawienia. Pomocy.

Gość Gośćmarta
Jesli chodzi o ciaze to w ogole odpada. Nie wspolzyje.

Gość Gośćmarta
Na pewno, na pewno? Chce juz miec to krwawienie...

Gość alex2163
hej dziewczynki.. mam problem.. :( biore juz drugie opakowanie mocrogynonu i jutro bedzie ostatnia tabletka i 7 dni przerwy. pierwsza tabletke wzielam 14 marca pierwszego dnia miesiaczki, biore regularnie kazdego dnia kolo godz 9 rano. po poerwszej paczce podczas przerwy dostalam krwawienia. a w tym miesiacu nie dostalam okresu.. boje sie ze moge byc w ciazy. niedawno zginal moj narzeczony, bralam wtedy tabletki antydepresyjne.. mozliwe ze one mogly zaszkodzic? nie moge byc w ciazy, mam dopiero 21 lat i zostalam sama z synkiem. nie poradzimy sobie wtedy.. strasznie sie boje.. do tego dostalam jakis uplawow, sa one dziwne, takie bialej konsystencji.. Robilam test dwa tygodnie temu i wykazal wynik negatywny.. POMOCY..

Gość zaczęłam brać
mam do Was pytanie, bo mój problem jest całkiem inny! Biorę już 13 tabletkę z pierwszego opakowania, a pierwszą tabletkę wzięłam w pierwszy dzień okresu, bo nic mi nie było wiadomo o tym że mam ją wziąć w 5 dzien. Problem jest taki że okres, a raczej plamienie trwa nadal.. 2 tygodnie krwawienia to chyba troche za długo?? czy któraś z Was tez tak miała?