Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała ja

Tęsknie za miłością! brak mi kogoś..

Polecane posty

Gość mała ja

:(

Gość Elliee*
ja tez tesknie a konkretnie za jedną osobą z perzeszlosci :(

Gość mała ja
smutno mi saem, ciągle samej. chciałąym miec z kim pogadać, pośmiać się, poprzytulac, pokłócić, pogodzić, wyjść do kina, na impreze, obejrzec film.... czemu wciąz jestem sama? :( rozumiem Cię Elliee*

Gość ehhhhh
Witajcie w klubie 🖐️ :O

Gość mała ja
a wiecie co mnie jeszcze boli? a może raczej czego zazdroszcze innym? że są dziewczyny które mają tylu adoratorów że nie moga się opędzić- moja przyjaciółka, kocham ją jak sisostre ale czasem w głębi serca jeje zazdroszcze. Ona jest śliczna, jak lalka, ja podbno jestem ładna (chociaż ja w to szczerze wątpie) ale jezli już zainteresuje się mna jakiś chłopak to tylko wtedy gdy moja przyjaciołka go odrzuci, a mnie taki nie intresuje...

Gość Lillyy
skądś znam to uczucie:/

Gość mała ja
a powiedzcie, jakiego kotka najlepiej sobie kupic? Juz trzeba sie powoli przyzwyczajac do staropanienstwa :)

Gość mała ja
beznadziejny podszyw, ani śmieszny ani inteligentny :P

Gość ehhhhh
tez sie zastanawiam :P na serio, chyba perski taka mala kulka :D

Gość Lillyy
ale muszę am coś powiedzieć... ciągle tesknię za jedna osoba i nic tego pewnie w najblizszym czasie nie zmieni ale caly czas mialam takie uczucie jak mała ja że nie interesują się mną inni (wlasciwie chlopacy:P) mimo ze znajomi mowili mi zawsze ze jestem ladna... ja tez w to watpie ale dobra. ale to uczucie minela od jakiegos czasu. zmienilam nastawienie do zycia. zauwazylam ze muszę się otworzyć dla innych, bo bylam chyba dotąd niedostepna. teraz 3 chlopakow się do mnie powiedzmy zaleca:) ale i tak nie zapomne o tym, za ktorym tesknie.

Gość mała ja
nawet teraz, w tak cholernie ładny wieczór siedzie w domu.. sama :( i nawet za kotami nie przepadam

Gość Lillyy
no i wiecie co sobie pomyslalam? zrobimy grupen sex ja i oni trzej:p

Gość mała ja
Lilyy ale w jaki sposb się otowrzyłas? o mnie też wszyscy mowią ze jestem wciąż niedopstępna i to ode mnie odstrasza chłopakow... ale ja nie potrafie pierwsza zaggadac cz poderwac kogoś

Gość mała ja
kiedy jestem z jakimś chłopakiem nie zachowuje się tak swobodnie jak wśrod znajomych... jestem sztywna i chłodna :( nie wiem jak to zmienić

Gość Lillyy
no jak to jak sie otworzyłam? normalnie wszystkie trzy dla każdego jedną:p:p:p

Gość i pomyśleć tyle miliardów
ludzi na świeci i każdy facet wybrzydza - za gruba za chuda, i koniec końców zostaje sam na starość ze swoim przerostem EGO !!!!!!!!!!!! szuka modelki i ideału........... ale te zwykłe babki - są byle jakie i nie na jego gust ............ bo taka prawda!

Gość otuvmecm
i pomyśleć tyle miliardów - a co ty sie facetow czepila? Z babami jest jeszcze gorzej, maja wieksze wymagania

Gość mała ja
mi się wydaje że to nie tylko od tego zależy... mam kilka koleżanek które nie są jakimiś pieknościami, jedna ma problemy z cerą, druga jest przy kości ale mają chłopakow i to naprwde takich których mozna pozazdroscic... zastanawiam się czasem czemu ja nikogo nie przyciagam.. :(

Gość jakich ta zabe

Gość ja mam tak samo
to zabrzmi egoistyczne... ale startowałam w wyborach miss polonia a wiec jestem ładna ale tez nikt sie mna nie interesuje...

Gość otuvmecm
"to zabrzmi egoistyczne... ale startowałam w wyborach miss polonia a wiec jestem ładna ale tez nikt sie mna nie interesuje..." pewnie jestes wyniosla i dumna, a takich unikamy jak ognia.

Gość ja mam tak samo
własnie widzsz nie jestem! mam mnóstwo znajmoych ale żadnen chłopak nie ma odwagi się ze mną umówić.

Gość Lillyy
to podszyw za mnie pisał, ja tylko ta pierwsza wiadomosc napisalam;/ no w moim otoczeniu tez sa niezbyt ladne dziewczyny, ktore z tlustymi wlosami chodza a chlopakow maja... ja tez inaczej zachowywalam sie w towarzystwie dziewczyn, a kiedy gadalam z chlopakiem. ale wystarczy dobre nastawienie poprostu, wtedy inaczej wszystko wychodzi:) zaczęam wiecej w szkole przebywac z innymi, rozmawailam z nimi. tak zakumplowalam się z pewnym chlopakiem, ktory jest tylko i wylacznie moim dobrym kumplem, a nawet przyjacielem. teraz zupelnie inaczej rozmawia mi sie z chlopakami;)

Gość Lillyy
a wierzę, że jestescie ładne i napewno nie dumne, pewnie nie macie tez wygórowanych wymagan. być może tak jak ja nie jestescie otwarte, zamkniete w sobie i inni was nie zauwazaja. jezeli macie taki problem mówcie otwarcie to co myslicie, wyrazajcie glosno swoje poglady. trzeba się nauczyc miec swoje zdanie, a nie tylko przytakiwac innym. ja teraz tak staram się postepowac. efekty sa;)

Gość Lillyy
sorki, ja napisalam pierwsze dwie wiadomosci, a nie tylko pierwsza:D dwie kolejne to podszyw

Gość upniemy

Gość Lillyy
w bezsenne noce wędruję ulicami przedmieść trzymając za ręke mojego kota Kleofasa. razem rozkoszujemy się wonią dochodzącą z pobliskich śmietników po czym w wielkim skupieniu wygrzebujemy z nich najsmakowitsze kąski, by zagrzebać je w naszym ogródku na czarną godzinę:classic_cool:

Gość Lillyy
oczywiście ten/ta u gory -podszyw

Gość Lillyy
ponadto imaginuję jak nam będzie rozkosznie gdy owe zakopane resztki rozkosznie razem po miesiącu ich trwania w glebie bedziemy z wielkim namaszczeniem wygrzebywać.

Gość Lillyy
widze, ze ktoś tu jest bezczelnie nahalny. dla wszystkich ---- ostatni raz używam tego nicku