Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kopytkowa

1 spotkanie z żonatym facetem!! czy ja robie coś złego???

Polecane posty

no więc jakie decyzje są podjęte? A tak na marginesie, mój mąż wolałby ze mną iść na kawkę, albo wspólnie ze znajomymi, niż z młodą wolną kobietą.

nie czytalam wszystkich posto ale moje zdanie jest takie ze nie powinns sie z nim spotkac badz co badz to zonaty facet najpierw pomysl jak bys sie czula majac meza instruktora ktory sie umawia na kawe z kursantkami a po drugie mysle ze nie zrobil tylko tego z czystej sympati do ciebie i niczego wiecej. i nie mow ze nie mozesz byc rywalka bo zazwyczaj jet tak ze zonaci ogladaja sie za takimi mlodymi jak my. moim zdaniem nie powinnas sie w to mieszac. ty bedziesz miala czyste sumienie w razie czego i bedziesz spokojna. a i powiedz mu poprostu ze nie masz czasu bo wyjezdzasz a potem sie zobaczy. przynajmniej bedziesz miala wicej czasu na zastanowienie i szczerze watppie zeby jego zonie sie to spodobalo ze sie ma spotkac z laks ana miescie. nie znasz go naprawde , moze to nizly bajerant i nie jestes pierwsza. nie wiesz tak naprawde co sie u nich dzieje i jakim sa malzenstwem.

mloda_ autorka topiku by zapytala faceta czy jego zona o tym wie a on by jej nasciemnial ze wie i nie ma nic przeciwko , i co wtedy?

Gość ZnajomaNieznajoma
Ale facet też ma swój rozum.:) Mój znajomy na początku unikał mnie mocno, bo myślał, że mam wobec niego niecne zamiary. Trochę czasu musiało upłynąć zanim mi zaufał. Ja mu ufam. Żadne z nas nie skrzywdzi Jego małżonki.:) A instruktorzy niekiedy są szaleni.:) Mój też był bardzo towarzyski - i wpraszał się do mnie na herbatkę/kawkę po jeździe, jeżeli to była jego ostatnia danego dnia. Ale niecnych zamiarów nie miał.:D

Gość ja powiem tak
Jesli nie daje Ci spokoju fakt że ma zone i mozesz cos namieszac to sie z nim nie spotykaj.Powiedz że nastąpiła u Ciebie zmiana planów, ze coś Ci wypadło i w tej chwili nie masz czasu.Przez telefon powiedz mu co u Ciebie słychać i po sprawie.Moze być tak ze facet mysli tylko o tym jak tu zaliczac kursantki i mozesz byc dla niega jedną z nich, a z zona niby dobrze ale taka jego natura,moze byc tak ze im sie nie uklada i szuka sobie szczescie gdzie indziej-no ale tego jak jest nie wiesz.I moze pojdziesz na kawke i akurat ktos z jego znajomych,rodziny, a moze zona przez przypadek was zobaczy i po co Ci kłopoty.Nie chcesz mu nic rozwalac,Ty to wiesz ale jakby co to wytłumaczyc sie bedzie ciężko.Jasne ze nawet ludzie w związkach moga miec swoich znajomych i przyjaciól ale zwykle "druga połówka" o nich wie.A nie sądze w tym przypadku aby żona była świadoma Waszego spotkania.Skoro nie spotykacie,i nie jest to dla Ciebie ktos bardzo wazny to nie widze problemu ze odmówisz i telefonicznie czy smsowo poinformujesz go jak Ci sie wiedzie.

Gość izka________
Jak dla mnie to nie do konca jest ci obojętny skoro tak to przezywasz i roztrząsasz.W innym przypadku nie zastanawialabys sie tylko nie spotkala,normalnie odmówiła i zaden problem. A tak ogólnie o tej całej sprawie: to jeśli jego żona by wiedziałą i akceptowałą to spotkanie i jeśli miało by być ono czysto koleżenskie to mogłabys pójsc.Ale wątpie że żona będzie o tym wiezieć, to jest mało wiarygodne i prawdopodobne więc skoro nie chcesz mu niszczyć związku to nie idź.Przypadki chodzą po ludziach, zawsze można sie natknąć na życzliwych ktorzy będą wiedzieli co z tym zrobić.Wydaje mi sie ze facet chce sie zabawic,moze nie jestes pierwsza i ostatnią kusantką na jego liście.

Powiedz mu, żeby \"spierdalał\"-dokładnie. Bo inaczej nie dotrze. Na idiotkę -jeszzce większą-to wyjdziesz umawiając się z nim nadal.... Nie rób tego.... Pozdrawiam

Gość judytaa1
olej go

Gość i jak postapilas
kopytkowa i jak postapilas?

Gość ffffffggertetq
instruktorzy to najwieksi bajeranci i podrywacze,wiem z autopsji,poszukiwacze przygod:O

Gość dirty dancing ....
sto procent kobiety nie badz taka pewna :o kopytkowa wiesz dobrze ze chesz isc i ze cie ciagnie do niego. zdajesz sobie tez sprawe ze nie bedzie dyskutowal z toba o produkcji broni masowego razenia ... z pierwszej randki zrobi sie druga trzecia dziesiata i zabrniesz w cos co skonczysz tipikiem jestem kochnaka zonatego magdzikkk pierwszy wpis... de best ;)

Gość dirty dancing ....
poza tym instruktorzy to totalni podrywacze z kazdego kursu cos wyhacza