Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nietęga

do facetów - jak długo facet może udawać że jego kobieta go pociąga ?

Polecane posty

Gość nietęga

jestem z moim facetem juz ponad 4 lata, ale jakos trudno mi uwierzyć ze jestem dla niego atrakcyjna, że go pociągam. Co prawda praktycznie zawsze jak sie widujemy czyli okolo 3-4 razy w tygodniu kochamy sie, albo chociaz pieścimy zazwyczaj z jego inicjatywy. Moje pytanie więc jest takie: czy to możliwe zeby on przez te 4 lata udawał ze jestem sexowna i ze go podniecam? czy wam sie zdarza udawać cos takiego? a jesli tak to jak długo mozna ciągnać taką gre?

Gość a skąd ja mogę wiedzieć
?

Gość he he he
mój mi powiedział po 11 latach, że pociągam go jak na początku, he he he he. Po co te kłamstwa? nie spaliśmy ze sobą od paru miesięcy a jak już się coś zdarzy to raz na miesiąc jest sukces

Gość udawac moze niedługo

a czy choc raz zasugerował ci ze cos mu sie wtobie niepodoba?

Gość nietęga
czasami szczypie mnie po brzuchu i sie smieje ze moze mnie złapac za "boczki" bo ja raczej taka pulchniutka jestem :/ ale tak to nigdy nie sugeruje ze cos powinna zmienic w sobie

to dlaczego myslisz ze go nie pociagasz .czemu tak myslisz o facecie ktory cie pewnie kocha i niezamienił by ciebie na zadna modelke

Gość nietęga
i on mi to powtarza, ze kocha, ze jestem jego księżniczką. A ja tak bardzo chciałabym w to wierzyc :( to zbyt piekne jest zeby mogło byc prawda :( dlatego chce wiedziec czy facet moze udawac przez 4 lata ? zebym mogła uwierzyc w jego słowa

Gość A ja rozumiemm
jakbyś go nie pociagała nie był byz toba aż 4 latta tylko znalazł sobie taka co go pociaga

dość głupie pytanie: udawać przez cztery lata??? To myślisz, ze on od początku Waszej znajomości udaje???? Zieje od Ciebie bardzo niską samooceną i to nie w nim tkwi problem... Masz kłopoty z polubieniem siebie i próbujesz zwalić winę za tą sytuację na swojego faceta. Gdyby było tak, jak mówisz, to raczej nie kochalibyscie się po kilka razy w tygodniu, a on dawno by był z taką, która by go pociągała...

ale po co ma to robić to idiotyczne. ja bym nie mógł udawać 2 dni a co dopiero 4 lata on cie pokochał to ty tez pokochaj siebie!!!!!!!!

Gość nu dzia rze

Gość nietęga
dzieki chłopaki za wszystkie dobitnie szczere wypowiedzi :). kamień z serca. i faktycznie, nielubie siebie wiec nie wiem czemu ktos inny mialby mnie lubic a tymbardziej kochac. stad własnie moje watpliwosci.