Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halllllllooooo

Wiedziałyście, że wasi mężczyzni chca Wam sie oświadczyć?

Polecane posty

Gość halllllllooooo

Rozmawialiście wczesj z nimi na ten temat? A moze wybieraliście nawet razem pierścionek zaręczynowy??

Gość u nas jest tak
myslelismy o tym i ja naprawde chcialam. przy okazji ogladalismy rozne pierscionki. mial kupic... i juz 4 miesiac idzie :/

Gość halllllllooooo
u mnie to samo, mi powiedział ze kupił, ale jakos jeszce go nie dostałam. Nawet zapytała sie kilka razy czy długo jeszce ale milczy i mówi ze nie powie :( a ja bym tak chciała

Gość u nas jest tak
skoro powiedzial ze kupil to chyba tak jest... i moze czeka na odpowiedni moment moj powiedzial i d*** ale ja i tak sama bym chciala kilka wybrac i niech on z tych wybranych przeze mnie cos kupi

Gość halllllllooooo
heheh:) ja to bym mogła miec zwykły nawet zrebrny- byleby tylko był:) po co tyle czekać? ja bym szybciej to załatwiła.

Gość 1980.
ja nie mialam pojecia ze moj mezczyzna chce mi sie oswiadczyc,zabral mnie na wycieczke do Paryza i ktoregos wieczora gdy ogladalismy piekne oswietlona wieze Eiffla zapytal czy za niego wyjde i wreczyl cudny pierscionek,super niespodzianka

moj 4 miesiące wczesniej zaciagnąl mnie to jubilera sprawdzić rozmiar sam wybrał pierscionek i w grudniu z wielkiej bomby ( nic nie wiedziałam ) oświadczył się

Mi któregoś wieczora napisał że chce kupić mi pierścionek i oczywiście wczesniej rozmawialismy o tym że jest mnie pewien i w ogole ze chce byc tylko ze mną. Potem przeglądaliśmy różne modele w necie by sie zorientować co lubie. A pierścionek kupilismy wspólnie tylko nie wiedzialam kiedy go dostanę bo musieli go sprowadzic bo nie bylo mojego rozmiaru. No i po 3 dniach kolacyjka przy świeczuszkach. Oczywiście wyczaiłam \"podstęp\" tzn. czułam kiedy ta wyjątkowa chwila nstąpi. Szczerze mowiąc to wolałam nie wybierać sama pierścionka i nie chciałam wiedzieć kiedy się oświadczy i na pewno o wiele większa by byla wtedy niespodzianka, ale i tak bym się kapnela nawet jak by mi nic nie mowił o pierścionku ;).

Gość b. maggie
mój nie pisnął ani słowem ale moja kobieca intuicja pozbawiła mnie niespodzianki;) To byłonawet trochę śmieszne, nigdy o tym nie rozmawialiśmy, nie planowaliśmy, nie wydał się na żadnym kroku... pojechaliśmy do zakopanego i tak naprewdę gdyby mi się wtedy nie oświadczył to byłabym rozczarowana...:) intuicja mnie nie zawiodła ale oczywiście nie dałam po sobie poznać że czegokolwiek mogę sie domyślać:)

my rozmawialismy wcześniej o zaręczynach co jakiś czas. Potem mój narzeczony (jeszcze) powiedział, że chce mi zrobic prezent. Domyślałam się, że to będzie pierścionek i nie omieszkałam go o to zapytać - pół żartem pół serio. Po takim którymś moim pytanku powiedział, że zrobimy oficjalne oświadczyny na święta Bożego Narodzenia (wtedy był koniec września/początek października). Trochę się zawiodłam, ale ok. Przynajmniej było już coś postanowione. Po upływie tygodnia przyjechał do mnie (spóźnił się 2h i byłam nieco zła), wyciągnął pierścionek i się oświadczył. Zaskoczenie niesamowite! Myslałam, że żartuje, a on na poważnie:) Popłakałam się z wrażenia i już do końca dnia (żeby tylko) nie mogłam pozbierać myśli:) A co do pierścionka (jest cudny!) wybrał go sam - z niewielką pomocą cioci:) Co do rozmiaru, to tydzień wcześniej zaczął ściemniać, że mi naprostuje pierścionek, który nosiłam wtedy - był bardzo cienki i się wygiął. Zdjęłam go więc i tak zapomniałam o nim. Stąd wiedział, jaki rozmiar wziąć:) Pozdrawiam Wszystkich!:)

Wiedziałam- tzn domyślałam się, ale wszystkie detale należały do niego. Sam wybrał pierścionek i trafił świetnie :-).

Gość pierwiosnek mazurski
Ja ze swiom wcześniej parę razy pogadala, ale tak troche w żartach. Wyjechał i jak wrócił wyciagnąl mnie na taką "zwykłą" imprezkę do zaprzyjaźnionego pubu w gornie wiernych przyjaciół. Nawet to, że napomknał, zebym sukienkę może założyła nie wydawało mi się podejrzane. I tak na imprezie w tym pubie przy ciałej sali oświadczył się i wręczyl mi piękny pierścionek. Byłam tak zaskoczona jak chyba nigdy w życiu, ale było cudownie, szampan, zyczenia i oklaski od całej sali, przyjaciółka sypiąca platki kwiatów. Wszyscy z paczki wiedzieli, tylko ja się niczego nie domyślilam.A tydzień później krążyła juz po mieście cała legenda o tych romantycznych oświadczynach.