Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robic..

Moj chlopak mnie nie szanuje

Polecane posty

Gość co robic..

ciezko mi to pisac, moj facet wczoraj podczas klotni nawyzywal na mnie byl po alkoholu wyzwal mnie od dziwek kurew szmat, smieci itd, dzisiaj wyszedl ode mnie po tym jak zjadl sniadanie nawet nie przeprosil, bardzo go kocham i mam tylko jego nie mam tutaj nikogo bliskiego nie wiem co robic nie umiem gniewac sie na niego ale boli mnie tez to jak mnie wczoraj potraktowal..

Gość vuivjvhv
koniec z alkoholem i to natychmiast bo będzie tylko gorzej

polecam \"Dlaczego mężczyźni kochają zołzy\" - to lektura obowiązkowa dla kobiet w Twojej sytuacji. jest do ściągnięcia na jednym z topików forum. poza tym rozejrzyj się. on nie jest jedyną osobą w Twoim otoczeniu, otwórz się na innych ludzi. Z Twojego krótkiego opisu jasno widać, że facet nie nadaje się na przyjaciela, a tym bardziej na towarzysza życia. Nie marnuj cennych chwil.

Gość wiesz moj
zrobil wczoraj to samo,po alkoholu,ale bez niego tez sobie na to pozwala:(i robi to od 3 lat,dlatego przestalam go kochac i nauczylam gniewac.Jak masz mozliwosc to odejdz od niego,bo takie typy sie nie zmieniaja ,a potem moze byc juz za pozno

Gość co robic..
dziekuje, poszukam tego tematu, wiem ze zasluzylam na to jest po prostu glupia tyle juz mu rzeczy wybaczalam nie potrafie byc stanowcza jak kocham, nienawidze tego u siebie, wiem ze kiedys przegnie a ja pomimo tych upokorzen nadal go kocham;/ zalosna jestem

Gość 22letnia1
jesli TY sie szanujesz-ZOSTAW PADALCA

Andrzej widocznie Ty jestes inny.. bo ja niestety znam mnostwo facetow ktorzy niby kochaja swoje kobiety a w domu same wyzwiska, ciezki przypadek jak sie kogos mocno kocha to to wszystko staje sie toksyczne

Do autorki: zastanawiam się, za co go tak naprawdę kochasz i dochodzę do wniosku, że lubisz jak wyraża swoje emocje w ten sposób. Tylko...gdzie tu miłość ? :O

Gość co robic..
gino dziekuje, moj mail katarzyna22222@interia.pl dziekuje z gory, ktos napisal ze to lubie, to nie tak mysle ze zadna kobieta nie znioslaby tego po prostu kocham go nie wiem za co za wszystko jestesmy juz kilka lat ze soba nie mam rodzenstwa jestem sierota moze dlatego tak mu wybaczam, nie chce byc sama i samotna:(

Andrzej chcialabym to zrozumiec, niestety takich toksycznych zwiazko jest bardzo duzo, wiele kobiet znosi te wyzwiska w imie milosci, tego sie nie da zrozumiec..

Ariane:a moze nie tylko w imię miłości tylko również jakichś korzyści Kiedyś na uczuciowym pewna dziewczyna skarżyła się że jej chłopak ją bije, potem przyznała że on jej płaci za studia i w ogóle ja utrzymuje i dlatego się na to godzi

całkiem możliwe, znam rowniez wiele przypadkow gdzie facet pomiata swoja kobieta bo ona mu na to pozwala... mysle ze mozna to porownac do sytacji gdy maz bije zone, a ona bezsensownie tkwi przy nim i sie meczy bo nie umie sie uwolnic...

całkiem możliwe, znam rowniez wiele przypadkow gdzie facet pomiata swoja kobieta bo ona mu na to pozwala... mysle ze mozna to porownac do sytacji gdy maz bije zone, a ona bezsensownie tkwi przy nim i sie meczy bo nie umie sie uwolnic...

Gość co robic..
dziekuej gino juz doszlo, wiem ze troche sie rozczulam nad soba ale takim mam beznadziejny dzien dzisiaj:( milo jest wiedziec ze ktos chce pomoc

Gość sdhfgiawjflskdgfldsgf
olej prostaka. jestes z nim a tymczasem kolo nosa moze Ci przejsc jakis wyjatkowy i fajny facet. poza tym, sama widzisz ze cos jest nie tak. nie dzwon, nie odbieraj telefonow od niego, nie otwieraj drzwi. jesli kocha to zacznie sie starac, jesli ma Cie w dupie to to sie okaze teraz a nie za pare lat jak juz bedziesz miala z nim dzieci i dlugi.

Gość no cóż...
Kochasz go? To, że nie chcesz być sama....zezwalasz na poniewierenie sobą? ech dziewczyno... co robić.. ano zastanowić się czy chcesz z nim być. Twoje życie.

Gość izzzzzzzzz
Mój facet też mnie wyzywa,jesteśmy razem 8 lat.Przeszłam depresję,bardzo mi pomógł,ale wtedy też pozwoliłam mu na takie określenia wobec mnie.Teraz trudno to zmienić.Poza tym boje się ze inny facet nie pokocha mnie ze wzgledu na to że chorowałam na depresję,jeszcze biorę leki przeciwdepresyjne.Cholera jest mi źle:/

Gość izzzzzzzzz
Przez 3 letnią depresję straciłam studia,szacunek dla samej siebie i włąsne poczucie wartości:/

Gość kobietooooooooo
juz uciekajod niego! teraz Cie wyzwal, jutro pobije,, a pojutrze ....nie wiadomo co wymysli. tylu madrych pieknych kochajacych facetow na swiecie! nie zostanisz sama🌻

oj Andrzej kochany jestes:) zauwazylam ze czesto kobiety wola drani niz dobrych facetow nie wiem skad to sie bierze, jakis masochizm

Gość gotowenawszystko
mozesz odejsc, skoro tego nie robisz, to nawet nie mozna ci wspolczuc... nie mozna stworzyc zwiazku, jezeli partnerzy nie szanuje sie nawzajem.