Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Okresss

miesiaczka

Polecane posty

Gość Okresss

Mam regularna miesiaczki praktycznie co 28 dni ale poprzedni miesiac mialam bardzo nerwowy ... jak zawsze kilka dni przed miesiaczka mam twarde i obolale piersi co zawsze daje mi sygnal ze nadchodzi miesiaczka ... planowo mialam ja dostac dzis ale nie dostalam ... powiedzcie mi czy ten stres moze miec jakis wplyw na to ?

stres moze miec wplyw na opoznienie sie miesiaczki.. poczekaj jeszcze troche, im bardziej bedziesz sie nakrecac tym bardziej okres moze sie spoznic:P no chyba ze uprawialas sex bez zabezpieczenia..

Gość Okresss
Hehe nie jestem dziewica jeszcze =D Kazda z nas ma inne objawy nadchodzacej miesiaczki ja mam np twarde i obolale piersi i teraz tez mnie bola a dzis mialam dostac okresu ... czy jak te czynniki wystapia(tak jak u mnie obolale piersi) to dostane napewno okres ?

Gość Okresss
a mam jeszcze takie pytanie moze troszke nietypowe ... czy moze sie tak zdarzyc ze wystepuja te czynniki a kobieta nie dostanie okresu ?

Gość Okresss
No tak tylko zapytalam bo pierwszy raz jestem w takiej sytuacji ... przez miesiac miala straszne nerwy i wogole i balam sie wlasnie tego ze moze mi sie spoznic

nie mysl juz o tym, bo denerwujac sie niczego nie przyspieszysz a jedynie mozesz opoznic:) stres ma naprawde duzy wplyw na pojawienie sie okresu. mozesz sobie kupic herbetke z kwiatow czarnej malwy- przyspiesza pojawienie sie okresu, sprawdzilam na sobie. do kupienia w zielarskich sklepach/aptece

Gość Okresss
Jutro sie zaopatrze w taka herbatke=) Dziekuje bardzo za pomoc =) Kolorowych snoww =)