Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ceiakwskaaaaaaa

Jak często trzeba uzupełniać tipsy?

Polecane posty

Gość ceiakwskaaaaaaa

Wiem, ze to sprawa indywidualna,ale... noszę sie z zamiarem załazenia tipsów, cena ok 100zł, słyszałam, ze uzupełniać trzeba co ok 2-3 tygodnie, to następnę średnio 60-70zł, spory wydatek, no i czas. Czy ktoś uzupełnia żadziej? np co miesiac?

znajdz tańszy salon ;) 70,- za uzupelnienie to dość sporo... niektóre osoby mogą uzupełniać co 4 tyg. zal od szybkości wzrosu paznokci, ale jesli do takich nie nalezysz nie radze Ci przetrzymywac tak długo swoich tipsów bo najzwyczajniej w świecie bedzie trzeba je zdjąć i założyć nowe jeśli przesadzisz... a poza tym jeśli palniesz gdzieś pazurami to może ci pęknąć NIE tips a naturalna płytka (nad odrostem) a to baaaardzo boli i zazyczaj jest dość krwawe.. :O

mi bardzo szybko rosną paznokcie....i żeby naprawdę ładnie wyglądały to musiałabym je co tydzień uzupełniać :(....ale mi się nie chce to uzupełniam co dwa tygodnie (zakładam sobie sama akrylki)

Gość ceiakwskaaaaaaa
ja też zastanawiałam sie nad kupnem całego zestawu do zakładania tipsów, ale nie mam o tym zielonego pojęcia i nie wiem czy dam radę sie nauczyć :o a szkoda wyrzucać ok 300zł w błoto. Z drugiej strony te częste wizyty u kosmetyczki tez mnie przerażają :( Niestety nie znam nikogo kto robi "na lewo" ;) a są dwie kosmetyczki i cena podobna.

Gość ggrr
dopełniam co 3 tygodnie i płacę za to 40 zł, w salonie kosmetycznym. Założenie 90 zł

na pewno się nauczysz....ja zamówiłam też taką płytę jak się zakłada akryle...pierwszy i drugi raz to średnio mi wyszło ale później już ładnie (miałam kilka ofert żeby zakładać ale mi się nie chce w to bawić)

Gość nulka8
To zależy też od jakości nałożonego żelu oraz od tego czy wszystko było dobrze zrobione. Ja jutro wybieram się na korektę, a poprzednio byłam 19 czerwca. Idę tylko dlatego, że już odrost mnie denerwuje. A czasami miałam tak, że już po 2 tygodniach chciałam iść na korektę, bo tu coś odprysło, tam coś odpadło, żel robił się żółty. Uważam, że nie można kierować się tylko ceną, bo ja wolę np. zapłacić więcej, ale mieć przez ponad miesiąc spokoju i cały czas ładne paznokcie.

nulka8..... również wolę zaplacić więcej i cieszyć się widokiem ladnych paznokci. Placę okolo 200-300zl za zalożenie w zależności od wzorów, ozdóbek, rodzaju cyrkonii. A nie uzupelniam wcale tylko samo opiłowuje, maluje lakierem bezbarwnym itd.