Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JusTyśkaPyśka

zachodniopomorskie

Polecane posty

jestem ciekawa czy na tym forum są jakieś osoby z woj. zachodniopomorskiego?? jesli tak z jakiej jesteście miejscowości ja jestem z miasta marzeń Czaplinek :)

Gość onaona ona
no to ja rzutem od Was z Kalisza P.

No i kto by pomyślał, że ludzi z okolicy można spotkać ;) Żono Marynarza - masz rację, jednak żeglarze mają w sobie to \'coś\' :P

oooo prosze Złocieniec.... hehe jaki ten świat mały hehe w Kaliszu moj narzeczony ma babcie a przez Koszalin ostatnio przejezdzałam bo jechałam do Mielna:P:P ile macie lat??

nom uciekłam bo mi net zamulił...ale jzu jestem tez mam 19 lat widze ze za oknem słoneczko zapowiada się ładny dzień oby tylko nie upalny:( :)

Gość Bandyta-999
a z międzyzdrojów jest ktoś ?

Gość ulalaaaa
40:D Połczyn

Gość kto wie kto wie
nienawidze zachodniopomorskiego :O a szczegolnie Szczecina :O

Gość onaona ona
bardzo lubię Szczecin (5 lat studiów) +wielka miłość z obecnym mężem.

Gość Steffan nieMylicZ Mullerem
okolice koszalina :) Emka McDonald Kino Kryterium ot, cala rozrywka w Koszalinie ZApyziale miato A slyszeliscie ze w 2008 r ma byc Emka 2x wieksza ? :P

Gość słyszeliśmy
i co w zwiazku z tym?

Gość słyszeliśmy
zawsze możesz wyemigrować do wawki czy UK jak Ci mało rozrywek w Koszalinie

Gość Forumowicz nr 13
Cześc 🖐️ Znajome miasteczka :D

Gość koSZalinIanin.
Czesc Wam dziubasy :) A ja z Koszalka jestem :D Fajnie tu :P Niedlugo powstana 3 nowe centra handlowe: - na Okrzei ,,Piotr i Pawel" - na Gnieznienskiej ,,Forum Koszalin" - i Emka 2 razy powiekszona Ale bedzie fajnie :D Szkoda,, ze w portfelu pusto :O

Gość rombek u spodnicy
Szczecin jest dosc zaniedbany i te rozwalajace sie, glosne tramwaje :O wszedzie obdarte mury i bród jedyne co fajne to Galaxy i w miare centrum fajne z tym grzybkiem, ale ponoc grzybka juz nie bedzie. Poznan jest bardzo ladny wizualnie :D

Gość kant u spodni
Ty, Rombek a Parku Kasprowicza nie widzialas? A Walow Chrobrego? a Jeziora Glebokiego, Szmaragdowego? Zalosc bierze czytajac wypowiedz osoby, ktora zachwyca sie Galaxy i "Grzybkiem", dzieki Bogu, ze go nie bedzie. Co do tramwajow sie zgodze, moze w koncu cos ztym zrobia. Brudu jakiegos specjalnego sobie nie przpominam, a ladne wizualnie to sa Rzym, Paryz, Florencja, Nicea, moglabym tak dlugo, Poznaniowi daleko niestety. A pisze z brudnego Dublina, dziewczyno Ty chyba brudu nie widzialas, zapraszam tutaj!!!

Gość tru tu tu tu
ja co prawda mam co najmniej kilka rzutów bereciskiem do was, ale tu macie miłego kolegę, który pięknie pokazuje Czaplinek i nie tylko :) http://wawa.fotogalerie.pl

WITAM A JA MIESZKAM W MIROSłAWCU.TAKRZE PRZEZ CZAPLINEK JADE DO MAMY W KALISZU MAM WETERYNARZA,DO KOSZALINA JEZDZIłAM Z SYNKIEM DO SZPITALAITD...JAKI TEN SWIAT MAłY POZDRAWIAM

I tam, dla mnie zachodniopomorskie jest jak najbardziej ładne - jeziorka itp, i przynajmniej mniej ludzi, nie to co np na Mazurach. Szczecin co prawda też znam tylko z rozwalających się tramwajów i Galaxy, ale nie wydał mi się aż tak brudny!

Gość a czy znacie jezioro
Miedwie,to tez w Waszych stronach!