Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Im an angel

Dlaczego nie wyrastają mi nowe włosy???!!!!!

Polecane posty

Gość Im an angel

Straciłam dużo włosów przez farbowanie i chciałabym żeby na ich miejsce wyrosły nowe.Teoretycznie powinny,ale nie wiem co jest ze mną nie tak bo nie pojawiają się,mimo że od dobrych kilku miesięcy stosuję różne preparaty typu nafta,Wax czy Seboradin i suplementy a nic nie pomaga.Znacie może jakiś stuprocentowy środek po którym włosy na pewno zaczną wyrastać?A może chociaż wiecie czemu u mnie nie rosną?Jaka może być tego przyczyna?Błagam,pomóżcie!!!!

Gość ja tez stracilam przez
malowanie. chyba. chyba ze jestem chora, nie wiem bo sie nie badalam. ale zaczely mi wypadac jak zaczelam malowac. minelo 10 lat od malowania i do tej pory nie odrosly... :(

Gość no i nie odrosna

Gość selene4
Mi też wypadło bardzo dużo włosów jak farbowałam włosy Palette. Wypadają mi włosy już od 2 lat, pomimo stosowania róznych odzywek witamin...wszystkie badania mam ok. Chyba po farbowaniu już nie odrastaja włosy, jeżeli wypadły.

Gość no to nieźle mnie zdołowałyści
bo też straciłam połowę włosów przez farbowanie... kupiłam Alpicort E, to jakiś płyn do wcierania, podobno pomaga przy łysieniu androgenowym na tle hormonalnym.... mnie też zaczeły wypadać włosy gdy odstawiłam tabletki hormonalne, podobno już po 3 miesiącach ten płyn powinien spowodować odrost włosów

Gość to po co farbujesz
to po co farbujecie tanimi farbami, teraz musicie wydać kupę kasy na odżywki, które i tak nic nie pomagają ja farbuję od 10 lat farbą Matrix i nie mam zniszczonych włosów, piękny kolor i nie wypadają, odżywek nie stosuję żadnych

Gość a kto pisze że farbuje tanimi
to nie chodzi o cenę farby, jeśli się rozjaśnia włosy to sięje bardziej uszkadza niż gdy się włosy przyciemnia też wolałabym farbować na ciemno, ale to nie pasuje do mojej karnacji, wygladałabym jak topielica, zrozum że nie każdy wygląda korzystnie w naturalnym odcieniu włosów trudno Ci wyobrazić sobie taką sytuację ?

Gość jlkljklja
mi starsznie wypadaly.... od 2 misiecy biore tabletki merz special. rosna nowe naprawde :-) do tego wyglad skory i paznokci sie poprawil

Gość do kitu z ta farba
nie malujcie palett czy jak to sie tam [isze mojej kolezance dermatolog powiedział ze to najgorsza farrba ze wszystkich :( ja sobie kupiłam taka saszetke zeby odswiezyc kolor własnie pallet i mimo ze to szmpon to włosy po nim strasznie mi wypadały jak nigdy a rozjasniam nawet joanna i nigdy nie były zniszczone . Jednak po pallet tragedia :O

Gość złoty chciałeś coś
powiedzieć? :P

zloty jak zwykle w temacie o ciazy lub zdrowie i uroda zawsze sie udziela, jakis milczacy dzis... :)

Gość a kto pisze że farbuje tanimi
no właśnie też kiedyś zrobiłam Mamie włosy tym szamponem Pallette i w efekcie dostała upionego uczulenia, wiecznie jej się łuszczyła skóra głowy, musiała iść do dermatologa by to leczyc, dopiero pomogły dwie robine na receptę maści i leczniczy szampon.... no ale ja nei używam Pallette tylko Nutrisse lub Belle Color Garniera, używam ich od 10 lat i dopiero do 4 lat mam problem z włosami