Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cierpiąca okrutnie

biała boląca ktostka w miejscu intymnym

Polecane posty

Gość cierpiąca okrutnie

Nie wiecie, co to może być? Jutro dzwonię do mojego gina, ale obawiam się, że nie przyjmie mnie od ręki:/ Kurcze - krostka wyrosła mi na zewnętrznej wardze sromowej i wygląda jak dojrzały, niewyciśnięty pryszcz. Bardzo swędzi i boli, gdy się ją dotyka

Gość ja kiedyś też taką miałam
to zwykły pryszcz, gdy go wycisnęłam, wypadła ropka i później szybko się zabliźniła ( w ciągu paru dni). Podejrzewam, że masz pryszcza, ale skonsultuj się lepiej z lekarzem :)

Gość to najzwyklejszy pryszcz
:) Moja rada - wyciśnij jak normalnego pryszcza, posmaruj czymś odkażającym i po kłopocie. Ja bym nie konsultowała się nawet z ginem, bo to jest drobiazg, na bank - pryszcz :P

Gość cierpiąca okrutnie
dziekuje :-) troche mnie uspokoiłyście, bo gdy pokazałam to mamie ona zaczęła płakać i lamentować, mówiąc że to pewnie ciąża pozamaciczna, albo co gorsza, rośnie mi penis :-(

Gość cierpiąca okrutnie
dzisiaj z samego rana zaczęła odprawiać jakieś modły w nieznanym mi języku, okadziła mi to jakmś śmierdzącym dymem i wypackała mnie po miejscu intymnym koperkiem :-( powiedziała że szatana należy jak najszybciej unicestwić :-(

Gość humpp
a świastak siedzi i zawija je w papierki