Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dodi dodi

DAWNO NIE ZJADLES CIEPLEGO OBIADU STARA SZMTA ZAMIAST DRZWI

Polecane posty

Gość dodi dodi

te słowa zawierają olbrzymią głębię....

Gość gjfjjjjh
slowa na sile moga zostac, ale nie maja zadnej glebi, a poza tym pochadza z kiczowatej piosenki tandetnego zzespolu

Gość
co w tym glebokiego? to pomysl nad tym: Gdybys tylko zdolal wejrzec w samego siebie,odnalazlbys oczekujacy tam spokoj ducha.I nadejdzie czas,gdy pojmiesz,ze zycie plynie w tobie i bez ciebie.

Gość to dopiero głębia
Mówią mi jesteś kimś Możesz mieć każdego bo Fajna dżaga z Ciebie jest Ale ja jedno chcę I nikt nie zrozumie, że Dla mnie liczy się kochanie Mówią mi skała jest Mówi 'kocham' myśli 'precz' Chce wykończyć jego też Ale to jest mój świat I jak kocham to na bank Mogę nienawidzieć też Więc mogę męczyć I Cię zadręczyć lecz Chociaż świat, ludzie źli Nie pozwolą nam być tak Ukradnę Cię Jest też coś, ja to wiem Że nie boję życia się I dlatego mam to gdzieś Mówią mi olej go Obudź się i przestań śnić Że wyleczy kiedyś się Mówię wam, tak ma być Nie obudzisz mnie za nic Bo ja też chcę chora być Chora na wrzaski chora na słowa chora aż mnie boli głowa Jest za mała na ten jazz chora na zazdrość Chora na chwile To młodości są motyle I dla bogów jasne jest Wiem, że mnie męczysz Wiem, że mnie dręczysz lecz Chociaż świat,ludzie źli Nie pozwolą nam być tak Ukradnę Cię Jest też coś, ja to wiem Że nie boję życia się I dlatego mam to gdzieś Chociaż świat, ludzie źli Nie pozwolą razem być To i tak ukradnę Cię Jest też coś, ja to wiem Że nie boję życia się I dlatego mam to gdzieś!

Gość a gdyby pojechali sie
Nie spotkalem,a moze raczej rzadko spotykalem w tekstach piosenek jakas glebie.To drugie dlugie-tez puste.W jednym zdaniu "jagon" jest sto razy wiecej niz w tych pozal sie panie- tekscidlach...

Gość CHŁOPAK_
MOZLIWOŚĆ WYPOWIEDZI-TO PRZEWAZNIE W GLOWIE SIEDZI

Gość debi
No taka glebie jak biesiadny "przeboj"gleboka studzienka ;)