Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość postanowione

Mam 178cm wzrostu i do wrzesnia bede wazyć 56kg!

Polecane posty

Gość postanowione

Czyli zostało mi 10kg do zrzucenia, dam rade..Nie prawcie morałów,wiem ze to nie zdrowo.

Gość hahhahahad
etam na pewno ci sie nie uda.. trzeba bylo tyle nie jesc bys nie miala tego problemu..hehe..a takto roztylas sie i poptokach..odpusc se.. grubasy tez są spoko

Gość postanowione
1000kcal i jazda na rowerze, mam nadzieje ze pomoze:)a roztylam sie po tabletkach , teraz je odstawilam ale niestety juz waga sama nie wrocila.Myslicie ,ze to moze sie udac?

Hej ja tez mam do zzucenia jeszcze 10 kg :) 10 juz sie pozbyłam :) Mamm diete 1000 kc plus rowerek brzuszki herbatka wspomagajaca i jakies tam tabletki :)

Gość postanowione
Ja jestem na diecie od poczatku czerwca , narazie schudłam 4kg ale nie cwiczylam,wiec teraz powinno pojsc szybciej;) a u Was w jakim tempie spadaja kilogramy?:)

Gość postanowione
Mi by pasowało schudnac te 10kg w dwa miesiace.duzo Cie to pracy kosztowało?Ja te 4kg schudlam na SB (w 5dni)moim zdaniem to najlepsza dieta , na drugim miejscu 1000kcal

Gość postanowione
Z tabletek brałam tylko BIO CLA ,ale nic na mnie nie działały.Mój głowny problem to napady glodu wieczorem:( Ile bym w dzien nie zjadla, to wieczorem i tak nie moge sobie odmówic jedzenia. a 1000kcal rzeczywiscie swietna jest..reszta to pic na wode;)

Gość postanowione
Ja chrupie marchewke wtedy:)Motywuje mnie to ,ze z kazdym straconym kilogramem czuje sie lepiej:)az chce sie wstawac rano, gdy na wadze regularnie ubywa kg:):):)

Gość postanowione
Jeszcze 8kg:)