Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co jest tam

czemu onet jest na czarno?

Polecane posty

Gość co jest tam

co sie dzieje ?

Gość wróciłeś aś przed chwilą
z Księżyca? :o

zaloba narodowa jest !!!! trzeba sie troche orientowac co sie dzieje na swiecie ....!!

Gość nin78
Ponieważ jest żałoba narodowa !!!

Gość która z Was...
bo dostosował się do wymogów ogłoszonej żałoby narodowej. Chociaż ja jestem jej przeciwna. Żałoba jest prywatną sprawą osób bliskich. Niech każdy żałuje jak chce, ale media niekoniecznie muszą robić z tego sensację. W czasie weekendu zginęło w Polsce kilkaset osób i tylko dlatego, że "pojedyńczo" nikt nie ogłasza za nich żałoby? A zginęli i wariaci, i porządni ludzie, którzy akurat znaleźli się na drodze wariata. I w takim przypadku rodzina zostawiona jest sama sobie. Po co prezydent leciał do Francji? Poklepać kogoś po plecach ze współczującym wyrazem twarzy? W kraju nie ma nic do roboty? Bo że Francuzi z władzy się tam pokazali, to normalka. Muszą zrobić wszystko, żeby wykazać, że ten wypadek to głupota Polaków, którzy sie pchają złomem na górskie drogi.

Gość zginelo 27 polakow
ja nie wiem lepiej sie nie odzywaj.. bo wstyd przynosisz.. niby kto pyta nie bladzi..ale w tej sytuacji to sie nie sprawdza.. WSTYD

Gość zginelo 27 polakow
swoja droga kaffe tez powinna byc na czarno jak wszyscy to wszyscy !

Gość Andreee
a ja musze powiedziec ze zgadzam sie z >> która z Was...

Gość //łączenie tematów//
Kto się jeszcze nie zgadza z żaloba narodowa? 09:20 franek z budowy 09:26 KATARZYNA OSTOJA-OSTOJAŁOWSKA Ja. I cale mazowsze !

Ja też niekoniecznie...mam wrażenie, że lubimy po prostu pokazać sie za granicą, gdyby wypadek wydarzył sie w kraju, nie ogłaszano by żałoby...tak myślę

Gość onet jest na czarno
bo ubolewa nad głupotą autorki tematu

Gość awril
oj,ludziska! nie jest wazne,czy wy jeden z drugim sie zgadzasz na zalobe narodowa! to byli nasi rodacy,poprzez zalobe solidaryzujemy sie z rodzinami zmarlych,okazujac w ten sposob swoj szacunek dla smierci.Nie wiemy bowiem,co czeka nas,i nasze rodziny w przyszlosci...nikt przeciez nie dopuszcza do siebie mysli ze spotka go podobna tragedia..czy wy chodzicie do kosciola? jestescie katolikami? no chyba nie,bo prawdziwy katolik nie pytalby o sens zaloby...a czy wy wogole jestescie Polakami? zastanowcie sie nad soba...

Gość RYDZYK MOIM AUTORYTETEM
Jestem bardzo mocno wierząca. Nie uprawiam sexu pomimo,że mam narzeczonego już 6 rok i czekam na noc poślubną by móc cieszyć się bialą suknią w dniu slubu zamiast koloru ecru. Nie pije, nie palę, nie kradne. Jestem przykladnym obywatelem z którego Nasz Ojciec Rydzyk zapewne jest dumny. Co miesiąc z pensji oddaje na konto radia maryja sume w wysokości 250zl. Więcej niestety nie jestem w stanie ponieważ zarabiam 600zl. I popieram w pelni żalobę, popieram lot do Francji i zbiórkę pieniędzy na poszkodowanych. Alleluja. Chwalmy pana !

Gość onet jest na czarno
po raz tysięczny zadaje pytanie... dlaczego nieogłaszamy codziennie żałoby narodowej kiedy giną dziesiątki osób na polskich drogach??? żałobe ogłaszamy jak się można pokazać zagranicą... bleeeeeee bllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bbbbbbbbbbbbbbbbblllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Na drogach gina pojedyńcze jednostki. Tutaj mielismy do czynienia z grupową śmiercią. To tragedia. żaloba musi być. Wplacajmy też pieniążki dla rodzin poszkodowanych. Serdecznie zachęcam do przekazania swoich oszczędności tak jak ja już to uczynilam. Alleluja. Chwalmy Pana !

Gość już lecę do banku...
rząd naobiecywał pomoc więc ja nie moge być gorsza... już wpłacam

Bo Kaczyński chciał pokazać że współczuje ludziom i poprawić przy okazji swój PR.

To wspanialy gest. Jestem pewna,że Ojciec Rydzyk nagrodzi Cię umieszczając Twoje dane na stronie Radia Maryja. Pamiętaj,że znajdują się tam tylko nazwiska najhojniejszych :) Ja jedyne co moglam przekazać to oszczędności zbierane na ślub i wesele w kwocie 32 tyś. Alleluja. Chwalmy pana !

Gość i tak do znudzenia
Czemu Kafeteria nie jest Czerno-Biala w hołdzie zmarlym ... 09:33 amant wszechczasow 09:34 strona radia maryja tez nie jest czarno-biała nie ma tam nawet wzmianki o wypadku

Gość grenlandia109
awril a Ty jestes katoliczką? ponoć wszyscy jesteśmy równi, co? więc czym rózni się śmierć tych osób, od śmierci 27 innych, które zgineły wczoraj na polskich drogach? kto tu napisał, że ma gdzieś czyjąś śmierć? nikt! chodzi o to, że co dzień giną ludzie i zawsze jest to tragedia, nikt nie nazywa tego czymś błachym. ale dlaczego akurat z tej śmierci robić szum?? czy ich śmierć była inna?? czy byli bardziej wartościowi?

cholera, nic nie wiedziałam o załobie!!! nie mam tv, to smutne

Gość nooo mysle
jesli to zmarlym pomoze:o niech oglaszaja. ale mysle ze modlitwa bliskich o wiele wiecej da niz takie show:(

W treści topiku sama sobie odpowiedziałaś na to pytanie. :P Żałoba jest po to, żeby niedoinformowani obywatele wiedzieli co się dzieje w kraju.

Gość tak mi smutno
a ja czekam na wiadomosc ........ aby nie tą najgorszą. Smutno czytac niektore komentarze

Gość algebria
a nie pomyślisz, że komuś też smutno, jak mu pare dni wcześniej zmarła bliska osoba i nikt z nim się w żałobie nie jednoczył?? w tv beztrosko komedie puszczali? co? jego cierpienie jest mniejszcze? strata miniejsza? wytłumacz mi...

Gość franek z budowy
Czy bedzie jakis dzień wolny od pracy bo jak kipnął Papież to byl piątek wolny ?

Gość nooo mysle
idiota

Gość tak mi smutno
do kazdej tragedii podchodzi sie indywidualnie! ja przezywam to osobiscie i nie bawia mnie tez ciagle wiadomosci w mediach.