Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lisu1991

Jak??

Polecane posty

Gość Lisu1991

Jak mam namówić dziewczyne, aby zaczęła współżyć?? Qrwa ona jest dziewica, i upiera sie ze jeszcze nie straci dziewictwa... POMOCY

Hmm czy ona tez ma 16 lat? Tak Ci sie spieszy? Powinienes uszanowac to, ze ona narazie chce poczekac, ja tez sie tak kiedys niepotrzebnie spieszylam i facet okazal sie kompletnym idiota ...

Gość ojczulek bolo
wiec czy ona jest dziewica czy Q...wa? bo jedno zaprzecza drugiemu - gówniarzu!

Gość no tak masz rację to wielki
problem... w końcu masz już swoje lata, czas na potomstwo... najwyższa pora zrobić sobie dziecko... najwyżejs ie podrzuci pod jakiś samochód zawinięte w reklamówkę... namawiaj namawiaj!!! w końcu to twoje prawo zamoczyć już SIUSIACZKA... a moze włóż go sobie między futryne a dzrwi i trzaśnij drzwiami... moze ci ulży...

Gość busolinii
ty jesteś pojebany. powinieneś uszanować swoją dziewczynę, że ma twarde zasady. im póxniej tym lepiej. a skoro tobie to nie odpowada to znajdź sobie jakąś kurwę w burdelu

Gość pobaw się siusiaczkiem sam
a ty wogóle wiesz gzdie on jest??? to ten maluszek między twoimi przywymi nogami... łapiesz go kiedy idziesz siusiu... no wiadomo ze czasem nie zdążysz i pocieknie po nóżkach ale lata praktyki zrobią swoje... a teraz stań przed lustrem i oswoj sie ze swoją GÓWNIANĄ MĘSKOŚCIĄ

Gość Lisu1991
To teraz po kolei... Delicious_ - najnormalniejsza odpowiedz... Dzieki bardzo... ojczulku odpierdol sie ode mnie dobra?? busolinii tez jeszcze w miare normalna odp THX A z reszta nie chce mi sie pisac po kolei... Walcie sie wszyscy na ryj ode mnie... WY zjeby genetyczne... Mieliscie chyba ciezkie dziecinstwo... Stary przykrecal wam zabawki do podlogi a stara karmila z procy... Pierdolcie sie wszyscy!!!!

Gość i tak do znudzenia
czy wy nie mozecie normalnie rozmawiac? bez epitetow i wyzwisk? moze to temat-prowokacja, moze faktycznie mlodzik napalony go zalozyl ale to jest zaproponowany TEMAT-PYTANIE kto chce, odpowiada kto nie chce, idzie sobie dalej wiec, autorze: jesli dziewczyna nie chce, zadne twoje namowy na nic sie nie zdadza jesli stawiasz pytanie "Jak mam namówić dziewczyne, aby zaczęła współżyć??", to chyba waznym dla ciebie jest sam fakt zaliczenia, a seks bez uczucia w tak mlodym kaleczy psychike pomysl

Gość Lisu1991
Czy może być tam, że ona nie chce się ze mną kochać bo cierpię na pląsawicę i mam nieprzyjemny zapach z ust?

Gość i tak do znudzenia
nie sztuka sie podszyc sztuka to podszyc sie rasowo :P

Gość busolinii
tak właśnie myślę. ale jak odwiedzisz dentystę i zlikwiduje ten odór to jakoś dasz radę. ale i tak uważam że powinieneś poczekać aż ona będzie gotowa.

Gość Lisu1991
Po co mam odwiedzać dentystę. Tych peńków, co mi pozostały, nie warto już leczyć :(

Gość busolinii
to możesz sobie całą sztuczna szczękę wstawić i będziesz wtedy spoko wyglądał i możesz ją wtedy nawet w cyca ugryźć

Gość Lisu1991
A w ogóle moja dziewczyna ma na imię Roman a ja pragne spenetrować głęboko i agresywnie jaj kakaową pieczarę

Gość pograj
no tak młodzik poczytał trochę prawdy o swoim siusiaczku i sie zdenerwował... swojej lasce tez pewnie wali takimi epitetami więc niedziwne ze nie chce dać mu tyłka do pomacania... do co on innego moze zrobić...

Oj juz sie nie nabijajcie z niego;) Ja tez uwazam ze chlopak sie troszke spieszy, ale przypomnijcie sobie jacy byliscie w jego wieku .... zreszta teraz zlowiek rozpoczyna zyc8ie seksualne juz okolo 15 roku zycia ... nie jestem od niego duzo starsza wiec wiem jak jest, ale to trzeba zmienic ...!! Lisu1991-> Rozumiem ze Ci sie spieszy, ale musisz uszanowac dziewczyne, miec taka \"dziewice\" przy sobie to tylko same plusy, moze ona nie chce rozpoczac zycia seksualnego bo za bardzo naciskasz? Moze nie ufa Ci do konca, a moze najzyczajniej w zyciu sie boi ?? Poczekaj cierpliwie, niech ci sie tak nie spieszy :P

Gość Lisu1991
Tamte posty od LIsa1991 nie były pisane przeze mnie... Dzięki za dobre rady... W sumie macie racje... Mam czas na seks... Całę życie przede mna... Jeszcze raz dzięki...