Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katrinb

sala weselna Magnolia

Polecane posty

Witam wszystkich serdecznie. Kochane kolezanki, nasza data slubu to 20.09.2008 r. Zareerwowalismy sale Magnolia w Ząbkach www.sala-magnolia.pl. Bardzo prosze o opinie na temat tego obiektu. Moze któras z Was miala tam przyjecie weselne, lub bawiła się jako gośc. Interesuje mnie przede wszystkim, czy jedzenia bylo dośc, tzn jakiej wielkosci sa porcje, jak funkcjonuje obsluga itp. resztę wydaje mi się, ze sprawdzilam. Sal ajets piekna, kazda inna przy niejw ydawala mis i ebrudna i kiczowata. bardzo mili wlasciciele, widac ze wszystkiego osobiście dopilnowywują Czekam na Wasze opinie i pozdrawiam serdecznie. Oczywiście wszystkim przyszlym pannom mlodym, życze efektownych przygotowań:) Pozdrawiam serdecznie. Katrin

Za półtora miesiąca będę miała tam swoje wesele :) Ale parę osób mi znanych bawiło siejuż na tej sali. Wszystcy bardzo sobie chwali zarówno jedzenie jak i obsługę oraz całokształt organizacji . Co do poziomu obsługi czy jedzonka jestem spokojna . Dbają o detale , bo np. miesiąc temu była tam kolezanka na weselu i zwróciłą uwagę , że zamiast zwykłych półmisków są lustrzane patery przez co stół wygląda bardzo elegancko. Zastanawiałam się jeszcze nad \"Domem Polskim\" w Zielonce ( obok Galopu) - ale jak zobaczyłam \"Magnolię\" to nie chciałam już nigdzie indziej jeździć :) A na ile osób b ędziesz miała wesele i jak Ci sie widzi ustawienie stołów po obu stronach sali ?

Hej, heej. dzieki za odpowiedź, sorry, ze nie odpisywalam, ale praca urlopy i te sprawy:) Planujemy na 150 osob , z tego ok 20 to dzieci. Znając zycie wszystkich pewnie będzie nie więcej niz 110. W sumie nawet mi sie podoba ustawienie. Bylam teraz na kilku weselach i juz sie odchodzi od typowego ustawienia tylko w podkowe, czy wokól sali. W magnoli jest wszystko przemyslane, i co do detali nie mam watpliwości, ze będzie ok. Najbardziej boje sie o wielkość i ilość potraw. Nie ma nic gorszego niż glodni goście. No może jeszcze kiepska muzyka i brak alkohol, ale to akurat będzie dobre:) to co widzę, ze tez jestes wrzesniowa:)? Możemy się wspierac:) Pozdrawiam. kasia

Gość CZY KTOŚ
orientuje sie ile kosztuje wynajem takiej sali na wesele?

Gość Pan Młody
mieliśmy całkiem niedawno wesele w sali Magnolia. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Bardzo smaczne jedzenie i dużo. Wystruj wnętrza bardzo elegancki,bardzo sprawna i pomocna obsługa. Bardzo dobry kontakt z właścicielami, którzy cały czas czuwali, aby wszystko było dopięte na ostatni guzik. Naprawdę polecamy