Haris Pilton 1 Napisano Lipiec 23, 2007 wie ktoś? jak piję herbatkę (1 saszetkę) ok godz 17, a pigulkę biorę ok. 21 na herbatce jest napisane żeby nie pić więcej niż 3 saszetek dziennie jesem dośc szczupła, więc wole nie przesadzac i pić 1 saszetkę strasznie sikam po tej herbatce więc czy moge sobie wysikac tabetkę? :p osobiście nie sadzę, ale co wy myslicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mumiki Napisano Lipiec 23, 2007 nic Ci nie bedzie,mozesz pic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sosik Napisano Lipiec 23, 2007 o ile ja wiem to senes ma działać przeczyszczająco. jeśli u Ciebie tak nie działa to nie powinno być problemu z działaniem tabsów,ale jesli działa to raczej obniza skutecznosc. ps-nie przesadzaj z ta herbatka z senesem , bo jelito sie przyzwyczaja i potem mogą być problemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sosik Napisano Lipiec 23, 2007 o ile ja wiem to senes ma działać przeczyszczająco. jeśli u Ciebie tak nie działa to nie powinno być problemu z działaniem tabsów,ale jesli działa to raczej obniza skutecznosc. ps-nie przesadzaj z ta herbatka z senesem , bo jelito sie przyzwyczaja i potem mogą być problemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach