Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 21dddddddddd

komórka bezowulacyjna-rada!!!

Polecane posty

Gość 21dddddddddd

witam,byłam dzisiaj u ginka poniewaz miałam ogromne bóle brzucha-podejrzewałam nawet ciąże,dowiedziałam sie ze na jajniku mam tylko jakąś komórke bezowulacyjną-ok 2cm i dlatego może mnie boli i ze to minie....czy ktoś miał coś takiego???prosze o odpowiedz:)dziekuje

Mam taką samą, tylko że moja ma 4 cm i już się to nazywa torbiel. Moja jest dosyć duża i dlatego dostałam hormony na zatrzymanie okresu, żeby jajnik był unieruchomiony i ta torbiel się wchłonęła. Twoja jest mała i może sama zniknie. To jest niepęknięty pęcherzyk Graffa, nic poważnego. A kazał Ci się zgłosić za jakiś czas, żeby sprawdzić czy to zniknęło?

Gość 21dddddddddd
mam sie zgłosic ale dopiero za pół roku,a bolało cie to?bo mnie cały czas boli...mi babka powiedziała,ze to normalne w tym wieku i zebym sie nie przejmowała,ale Twoja wypowiedz mnie troche przeraziła ze to moze byc torbiel-bo w takim przypadku powinnam brac jakies leki....pozdrawiam

Bolało mnie przez ok. 2-3 miesiące, więc poszłam do lekarza. Z tego co czytałam w necie to jak są takie małe torbiele jak Twoja to nic się robi. Nie chciałam Cię przerazić, wybacz :) Bardzo możliwe, że się po prostu mylę. Może ta komórka to nie jest torbiel tylko coś innego. Ale jak mi przeczytałam Twoją wypowiedź, to tak mi się skojarzyło, bo mój gin powiedział, że ta moja torbiel to tylko niepęknięty pęcherzyk i nie ma się czym martwić. Pozdrawiam :)

Gość 21dddddddddd
dzękuje bardzo:)jak mnie dalej bedzie bolało to wybiore sie za jakieś 3 piesiące do ginka,dziekuje za odpowiedz,najbardziej denerwuje mnie ten ból,jade teraz na wakacje a tu cały czas boli,ginekolog przepisał mi ketanol zebyl wziela 3 dni i zwalczyła ból,a Ciebie bardzo bolało na początku??pozdrawiam

Mam bardzo bolące miesiączki i to był taki właśnie ból, dość silny i dokuczliwy. Czasami nie mogłam nawet siedzieć, bo bolało mnie tak jakby wejście do pochwy. Mi najbardziej pomagała nospa, ketanol brałam tylko w ostateczności, bo jest bardzo silny.