Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hurtownia lodówek

ANTYCELLULIT

Polecane posty

Gość hurtownia lodówek

Cześć dziewczyny od jakiegoś czasu mam problem z cellulitem, niestety u mnie przybrał on dość specyficzną formę po przejściu choroby skóry, byłam u lekarza i pytałam co moge z tym zrobić mam 21 lat i ładną figure tylko ON mi przeszkadza! lekarz zapewnił,że to minie żebym stosowała krem antylellulitowy,ale ja jade na wakacje i chce się go pozbyć! Może znacie jakieś skuteczne sposoby?? Mogą być domowe! Jakie kremy stosujecie,może macie własne sprawdzone receptury??! serdecznie dziekuje za wskazówki!

Gość paluuu
chyba jedyne expresowe wyjście to jakiś zabieg plastyczny.... bo niestety żaden krem nawet najdroższy i najlepszej marki nie daje szybkich efektów a mówiąc szczerze rzadko daje jakikolwiek efekt...

Gość ZNAWCZYNI CELULITU
DZIEWCZYNY KUPCIE SOBIE NA ALLEGRO MASAZER TAKI Z RĄCZKĄ. JA PO WIELU PROBACH W KONCU COS ZNALAZŁAM. DO TEGO STOSOWALAM KREM EVELINE 3 D. POLACZENIE TYCH DWOCH RZECZY SPRAWI ZE POZBEDZIECIE SIE CELULITU. NIC INNEGO WAM NIE POMOZE. JA JUZ BYLAM ZREZYGNOWANA ALE W KONCU COS ZNALAZŁAM.!!!!! po miesiacu zobaczycie widoczny ubytek celulitu. TE WSZYSTKIE MASECZKI I INNE ZABIEGI SĄ DO D...ALBO [ROFESLOJNALNE ZABIEGI ALBO TEN MASAZER WAM POMOZE. TRZEBA REGURALNIE MASOWAĆ MIEJSCE Z CELULITEM. TO CO WAM POLECAM JEST PORÓWNYWALNE Z PROFESJONALNYMI ZABIEGAMI. TEN KREM EVELIN JEST SUPER, JUZ PO PIERWSZYM RAZIE BEDZIE WAS PIEKŁA PUPA CO OZNACZA ZE KREM DZIAŁA. JA JESTEM SZCZESLIWA ZE ZAINWESTOPWAŁAM W TO SWOJ CZAS I PIENIADZE. !!! http://www.allegro.pl/item216232357_super_ma sazer_ujedrania_dobry_na_kregoslup.html

Gość a mnie pomogły
2 rzeczy : -bio drain, -jacuzzi (po tygodniu bio drainu poszzłam na jacuzzi i na drugi dzień był ju z efekt. Dodam , że na następny dzień też poszłam na jacuzzi. Prawie zniknął mi cały celuluitis. Mimo to dokończyłam terapie bio drainem.

Gość Pani Malinowa
A mi pomogła mezoterapia bezigłowa.Szczerze powiem, że nie znam innego skutecznego zabiegu!

Gość jazda na rowerze