Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana 23

zmiany na ściance macicy

Polecane posty

Gość zalamana 23

własnie wrocilam od ginekologa i jestem zalamana :( jakies 3 tyg temu dopadla mnie jakas "infekcja" mialam zaczerwienione wragi wszystko mnie pieklo i swedziałalo, niestety wizyte mialam dopiero na dzis. moj lekarz jest an urlopie i przyjal mnie inny.... stwierdzil ze mam jakis zmiany na sciance, nadzerke (mimo ze w styczniu maialm robiona cytologie i moj lekarz nic nie pokojacego nie powiedzial :( ) z wydzielina z pochwy tez cos nie tak jest, mam skierowanie an wymaz czystosci pochwy, nadal wargi srom. mam czerowne czasep swedza dostalam jakas masc ale najpierw musze zrobic ten wymaz :/ pytam sie go czy to cos powaznego a on" zawsze pacjentki pytaja czy to cos powaznego. gdybym powiedizal ze tak ze to rak to by sie panie martwila, gdybym powiedzial ze nie to by pani olala sprawe " jestem zalamana :( nie wiem co mi jest, nie wiem czy to nie rak mam 24 lata :( co ta sa zmany an sciance macicy?? doswiadczyla ktoras z was tego?

Gość odswiezam

nie sądzę żeby to był rak :D raczej dopadło cię jakieś zapalenie czy zakażenie (to swędzenie świetnie mi tu pasuje) a nadżerki pięknie się leczy (jak mała to może nawet sama się zaleczyć) a lekarza ci nie zazdroszczę - idiota (choć po części ma rację że baby ignorują mniej poważne zmiany :O )

myślę tak poza tym że gdyby faktycznie podejrzewał nowotwór to takiego tekstu by nie puścił :O a tak rzucił w złości na odczepnego jak możesz to zmień lekarza

wlasnie ja nienawidze lekarzy za to, ze kiedy trzeba to ich nie ma - chodzi mi tu o czekanie na wizyte... w nieskonczonosc... pewnie jakies zapalenie sie przyplatalo, zbadaj sie i nie lam :) na pewno bedzie dobrze!

Gość zalamana23
dzięki za slowa wsparcia :) jutro ide na ten wyamaz z samego rana , a potem sie zobaczy

Gość zalamana23
martwia mnie te zmiany an sciance macicy :( nie wiem co to moze oznaczac :(