Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rzenka

Zlamane serce.

Polecane posty

Gość Rzenka

Naleze do kobiet, kore zbyt mocno kochaja. Bylam w zwiazku 9 lat. Ukladalo sie roznie. Ale od ponad roku jestesmy razem w Anglii i tu wszystko sie zaczelo. Ja wyjechalam pierwsz potm nagle on oswiadczyl ze przyjezdza, ze chce abym zostala jego zona. Fala ciepla naplynela do mojego serca. Przyjechal. Poprosil mnie o reke.Pierscionek. Bylam szczesliwa. Mialam pewne watpliwosci bo znam go ale nie chcialam aby to co zaczelo sie dziac pryslo. Pomoglam mu znalesc prace, zamieszkalismy razem. Sielanka trwala 2 tygodnie i wrocily jego humory....jego dziwne zachowania. Ale to jakos sobie tlumaczylam. Jednak ostatnie dwa m-ce byly koszmarne. Ja chcialam zmian. Rozne rzeczy mi przychodzily do glowy,nawet to jest inna kobieta. Moja intuicja mowila mi ze cos nie gra. No i sprawdzilam jego komorke. Strzal. Sms tersc tesknie za toba. Spisalam numer i po chyba 3 dniach zadzwonilam.Tez telefon otworzyl mi oczy. Odebrala kobieta. Powiedzila ze wie kim jestem. Mieli romas od 2004 ktory trwal 2 lata z przerwami. Pamietam, ze byly takie momenty, ze zrywalismy ze soba ale on wracal. Nie rozumiem jak to moglo sie stac. To byl najgorszy telefn w moim zyciu. PLakalam caly wieczor. Gdy wrocil powiedzilam ze weim wszystko a on....ze to nie prawda. Uderzylam go w twarz. Po tygodniu sie wyprowadzil.Zamieszkal w hotelu w ktorym pracujemy. Zero slowa PRZEPRASZAM!!! A ja nie moge sie pozbierac.Chudne, nie moge jesc ani spac. Czuje sie taka oszukana.I nie wiem jak bedzie dalej, jak moje zycie sie potoczy. Najsmieszniejsze w tym ze sa chwile ze wydaje mi sie ze nadal go kocham. Nie chce go widziec ani znac.I mam nadzieje ze stad wyjedzie.Ze zniknie z mojego zycia i moich oczu raz na zawsze.

To okropne, co zrobił.Szkoda, że dopiero po tylu latach dowiadujemy sie z kim mamy do czynienia.Głowa do góry ,wiem, że teraz myślisz, że to koniec świata. Mnie tez facet perfidnie oszukał i świat mi sie walił.Powoli doszłam do równowagi....Trzymaj się....

Gość gość
moj byly chlopak w ciagu dwoch lat odszedl ode mnie 3 razy,z byle powodu i do swojej eks. za kazdym razem gdy wracal gral na moich uczuciach i wybaczalam mu wszystko do nastepnego odejścia. Ale przysięgłam sama przed sobą, że to zmienię. Zamówiłam urok miłosny na stronie http://urokmilosny24.pl , po tym w końcu zaczął mnie naprawdę szanować. Teraz jest między nami tak jak powinno być w każdym normalnym związku.