Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jupmcat

ale ale ten mam pytanko P

Polecane posty

Gość jupmcat

no bo ten bo sie chciałam zapytać ale se pomyślicie że ja jestem jakaś głupia czy coś .... bo jakbym zaczęła barć tabletki 9 sierpnia no nie a 13 chciałabym pojechać na wakacje z moim chłopakiem to czy możemy się kochać bez obawy że zajdę w ciąże? bo czytałam że jest sie już zabezpieczonym od pierwszej tabletki ale lepiej wziąść całe opakowanie

Gość czekam_na_moja_hanie
hmmm ... gdy ja zaczynałam dawno dawno temu to lekarz mi powiedzial ze dopiero przy drugim opakowaniu moge czuc sie bezpieczna .. a przy pierwszym nalezy dodatkowo sie zabezpieczac .. :)

Gość tylko uwazaj
bo zaraz mozesz byc nawyzywana od gówniar itp. całkiem niedawno jedna tez sie pytała o cos podobnego,to dostała tylko wrzuty.nie pytaj sie lepiej nic na tym forum,bo tu sa same niedorozwoje. ps.a ja tu jestem dlatego bo jestem poczatkujacym moderatorem pozdrawiam anna m.

Gość jupmcat
e nawet jak mnie nazwą głupią gówniarą to co :P to forum jest chyba po to żeby sie czegoś dowiedzieć jak sie nie ma kogo spytać a tu to tak jakoś łatwiej , bo jak pójdę do tego ginekologa to będzie mi tak jakoś dziwnie tak sie go pytać i ehh przecież to obcy facet jest :(

Gość mała miiiiiii
obcy obcym ale to lekarz i wie najlepiej o takich rzeczach.

Gość czekam_na_moja_hanie
jupmcat jeśli chcesz być pewna to zabezpiecz się dodatkowo przez miesiac lub dwa.. ja skorzystalam z tej rady i na szczescie nie musialam sie martwic o niechcianą ciąże .. przezorny zawsze zabezpieczony :D

Gość jupmcat
macie racje zawsze to jakaś dodatkowa ochrona ...i chyba tak właśnie zrobie jak mi radzicie

Gość Dorota99
Tabletki zaczęłam brać trzy miesiące temu (nie wiem czy rodzaj tabletek ma znaczenie ale ja biorę Regulon) i pytałam wtedy o tę kwestię mojego ginekologa, który powiedział , że przez pierwszy miesiąc należy jednak dodatkowo się zabezpieczać, czyli tak naprawdę dopiero po wzięciu całego pierwszego opakowania można mieć do nich pełne zaufanie.

a mi ginekolog mówił ze juz od pierwszej tabetki no i kto ma racje? cóż ulotka głosi że jak sie weźmie pierwszą tabletke pierwszego dnia okresu to juz od samego początku jest sie zabezpieczonym, potwierdzam to tez swoją osoba