Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jupiiju

Moją mame strasznie nogi bolą? Jak jej pomóc? Znacie jakies sposoby?

Polecane posty

Gość Nierozumny
moze rosnie

Gość esceven
Ale co konkretnie ja boli?? Kosci, zyly??

własnie, ma żylaki, mówi ze całe nogi ja bolą, opuchnięte sa i ciężkie, i tak już jest od jak pamiętam, lekarz? Przepisze jakaś maść i pomoże tyle co nic, moze jakieś domowe sposoby? Jej babcia przeleżała w łóżku 7 lat bo nogi ja bolały, boi sie ze tez tak bedzie miec, mnie tez czasami bolą, moze to dziedziczne?

Gość kania bania
goracy i zimny prysznic nog...........

Gość zoomka
Skoro nie wierzysz w maści, to jakich domowych cudów oczekujesz? zimny prysznic i położyć się z nogami w górze. W takie upały ból żylaków to normalne, niestety. Są żele z kasztanowcem chłodzące, tabletki Venescin wzmacniające żyły. Lepiej jednak odwiedzić lekarza, nie tylko maści się przepisuje. Może konienieczna będzie operacja? Może pojawił się skrzep?

Skoro Twoja Mama ma żylaki to tylko i wyłącznie do lekarza-specjalisty!!! żyły mogą być nie drożne i stąd ten ból! Niestety maści nie pomogą! Moją babcie strasznie bolała noga ..tzn żyły..miała bardzo twarde..okazało się że ma krew za gęstą brała jakieś tabletki i teraz jest już ok..a w tym roku moja mama usuwała operacyjnie żylaki..nie tylko ze względów estetycznych ale i zdrowotnych..żylaki są niebezpieczne! PO męczącym dniu nogi do góry, aby krew mogła sobie płynąć!!