LISEK20 0 Napisano Lipiec 23, 2007 Ja mam do was takie pytanie... czy tabletki antykoncepcyjne powodują bezpłodność?? Osatatnio znajomy mnie poinformował o tym... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość etgrgtgtwg Napisano Lipiec 23, 2007 tak, przez okres gdy je zażywasz ;D i tyle, nie daj się wkręcić ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 320322 Napisano Lipiec 23, 2007 szok szok dla twojej głupoty brak słów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LISEK20 0 Napisano Lipiec 23, 2007 No wiecie... Wole sie upewnic... :D :D Pozniej moja dziewczyna moze zalowac... :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1983 1 Napisano Lipiec 23, 2007 hej lisek. Bardzo długie zażywanie antykoncepcji może powodować niepłodność którą da się leczyć. Ponieważ antykoncepcja chamuje pewne zajścia u kobiety po długim czasie ciężko jest organizmowi samemu zacząć działać na nowo i w dodatku dobrze dlatego też dobrze jest robić przerwy po pół roku stosowania antykoncepcji.. Niektóre koniety niestety mają później problem z zajściem w ciąże a u niektórych odwrotnie antykoncepcja po odstawieniu powoduje wzmożoną owulację i mogą być bliźniaki albo i więcej dzieciaczków,. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach