Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nelucha

tampony z aplikatorem?

Polecane posty

Boje sie uzycia tamponow;/ kiedys probowalam bo bylam nad morzem a nie chcialam sobie psuć wakacji. Jednak nie udało mi sie. Za bardzo sie balam, wlozylam troche i wyjełam bo zaczeło mnie bolec [Uzylam OB mini]. Slyszalam ze tampony z aplikatorami sa o wiele lepsze i proste w uzyciu, w ogole sie nie zorientujesz kiedy juz beda na miejscu. Ale na czym to polega? I jakie sa najlepsze? Chcialam uzyc wyprobowac tampaxow ale podobno krew dobrze w nie nie wsiąka a nie chce zadnych niespodzianek. Oczywiscie mozna do tego tez wkladki ale chce miec takie sprawdzone. I czy uzywacie zwyklych czy z aplikatorem? Jakie z aplikatorem sa najodpowiedniejsze?

ja tez miałam problemy z aplikacją ob, po prostu tampon nie chciał we mnie wejść, kupiłam tampaxy z aplikatorem (to takie rurki plastikowe jakby jedna w drugą włożona, jeden koniec wkładasz do pochwy a w drugim koncu jest tampon i popycha się ten koniec rurki, ktora umieszcza tampon we własciwym miejscu) no i udało sie zaaplikowac tampon, nie przeciekał ani nic

Gość maryla17
kup tampaxy...sa naprawde dobre...poki bylam dziewica tez nie moglam wsadzic tamponu bez aplikatora-po prostu sie balam,bolalo, albo nie wiem co:)ale te z aplikatorami sa naprawde super,nic nie boli,trwa sekundy i jest naprawde super wygodne!dzieki aplikatorowi masz pewnosc ze dobrze wsadzilas,na odpowiednia glebokoscitd...:)