Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 madziulka21

zwierze

Polecane posty

Go艣膰 madziulka21

jakie doradzacie mi zwierze chcialam krolika ale moi rodzice sie nie zgadzaj powiedzieli ze 艣mierdzi myslalam na 偶贸艂wiem ale jeszcze sie nie zdecydowalam pomozcie mi

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Mo偶e rybki akwariowe? Albo krewetki - takie malutkie, s艂odkowodne :) 艢liczne s膮 ;)

Udost臋pnij ten post

rodzice maj膮 racj臋 kr贸lik 艣mierdzi mia艂am to wiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 meaaa
kr贸lik, 艣winka, chomik, myszka 艣mierdzi jak zaniedbasz. jak b臋dziesz dba艂a o czysto艣膰 w klatce to nie b臋dzie 艣mierdzia艂o. my艣lisz nad 偶贸艂wiem? jakim? wodnym? l膮dowym? wodnemu trzeba wod臋 zmienia膰, bo jak nie b臋dziesz zmienia膰, to b臋dzie 艣mierdziec. i tak mo偶na przy kazdym zwierzaku, jak psa zaniedbasz czy kota to te偶 b臋dzie 艣mierdzie膰. najlepiej zapytaj rodzic贸w na jakie zwierz臋 wyra偶膮 zgod臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak chcesz miec
fajne zwierz膮tko to znajd藕 sobie faceta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 meaaa
facet tez czasem 艣mierdzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 albo sobie pod pachami
wyhoduj bobera:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czubaka
jak mieszkasz w domu , to kot jak mieszkasz w bloku albo czym艣 takim, to chomik albo 偶贸艂w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zalalam robaka
Ja zawsze bede polecac psa :) Rybek ani zolwia sie nie przytuli, nie pomizia za uchem, nie wyjdzie sie na spacer, nie bedzie sie mialao polizanych rak, nie rozczuli Cie spojrzenie pelne milosci. Ale to ja :] Kup to co lubisz ;)

Udost臋pnij ten post

mo偶e szynszyla? tylko trzeba te偶 sprzata膰 w klatce :) ale zwierz膮tko mi艂e :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ruda okularnica
Nie zgodz臋 si臋 z tym, 偶e rybki nie da si臋 przytuli膰. Jest taka ryba zwana prap艂etwiec. Gdy w艂o偶y si臋 r臋k臋 do akwarium, ryba ta podp艂ywa i dos艂ownie 艂asi si臋, jak piesek :) Ma 艣mieszny pyszczek i rozpoznaje w艂a艣ciciela.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kle艂opatra
mam 偶贸艂wia, w艂a艣ciwie dwa-jeden wodny, drugi l膮dowy. Wodny, to tylko 艂ypie slipiami, co aktualnie robi臋, i czeka na mi臋cho. W dodatku 艣mierdziel, trzeba mu cz臋sto zmienia膰 wod臋. L膮dowy, to u mnie panisko, ma swoje wymagania kulinarne, nie je mi臋sa, wi臋c nie capi, nawet jak si臋 zesra na 艣rodku dywanu-bier臋 kupk臋 w r臋ce i wyrzucam. Do tego inteligentny, bo jak zwieje, to zawsze do tego samego s膮siada. Inna sprawa, ze ten sasiad ma busz w ogrodzie, natura wprost dziewicza. Daje pyska lubi robi膰 noski-noski i jak si臋 go czochra po 艂bie.呕贸艂w, oczywiscie, nie s膮siad. Kr贸liki rzeczywi艣cie wymagaja duzo zabieg贸w piel臋gnacyjnych, bo wsz臋dzie gubi膮 bobki, a i przez klatke potrafia ty艂ek wysadzi膰 i si臋 odla膰, co maja w艂asne gniazdo kala膰. zastan贸w si臋 nad kotkiem :D Te偶 mam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ruda okularnica
aha, zapomnialam doda膰 - czasami odgryza kawalki cia艂a, ale to nic :(.

Udost臋pnij ten post

Ja mam s艂odkiego kr贸liczka (zdj臋cie w stopce).Jest m膮dry,艂agodny i bardzo przyjazny.Wcale nie 艣mierdzi!!!Jak nie pilnowala艣 porz膮dku w jego klatce,to si臋 nie dziw,偶e wydziela艂 si臋 brzydki zapach. Kr贸liki to super zwierzaki:D Polecam!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ruda Okularnica
G艂upi podszywaczu - wyrazy wsp贸艂czucia dla twojego braku w艂asnej osobowo艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rybki lubie ale na patelni

Udost臋pnij ten post

kle艂opatra-jak mo偶na opowiada膰 takie bzdury o kr贸likach... Poczytaj sobie jak膮kolwiek ksi膮偶k臋 o tych zwierzakach,to si臋 dowiesz,偶e to wszystko brednie wyssane z palca.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ruda Okularnica
Takie prap艂etwce najlepsze s膮 w galarecie z czerwonego wina. PS. To nie jest podszyw.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ruda okularnica
Podszyw, podszyw. Ty pewnie dopiero w googlach zobaczysz takiego prap艂etwca. Ja mam go w domu, sieroto.

Udost臋pnij ten post

Fajna rybka.A gdzie j膮 kupi艂a艣? W sklepie zoologicznym?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rybitwa
jasne 偶e chomik

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ruda okularnica
Wy艂owi艂am z sadzawki :classic_cool:.

Udost臋pnij ten post

Chomik jak dla mnie to za ma艂y jest:DBa艂abym si臋 go wzi膮膰 na r臋ce czy przytuli膰 z obaw膮,czy go nie zgniot臋:DPoza tym moja kole偶anka mia艂a chomiki i by艂y bardzo agresywne,ci膮gle si臋 nawzajem gryz艂y i atakowa艂y,ludzi te偶:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ruda okularnica
Sprowadzili mi na zam贸wienie, w normalnym sklepie akwarystycznym nie mo偶na jej kupi膰. Ale ja lubi臋 rybki akwariowe ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bierz kr贸lika
jak zdechnie b臋dziesz mia艂a fajne futerko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ruda okularnica
Lubi臋 je szczeg贸lnie sma偶one w cie艣cie piwnym :classic_cool:.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wieprzowinka tez jest
smaczna

Udost臋pnij ten post

Te偶 lubi臋 hodowa膰 rybki:)Mam ma艂e akwarium,a w nim g艂ownie neonki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kle艂opatra
Leanne, nie obrazaj sie, ja bardzo lubi臋 kr贸liczki, inne zwierzatka te偶, a ze pisz臋 troch臋 z ironia, to z czystej sympatii. Rzecz w tym, ze nie mog艂abym kr贸liczka trzymac w klatce, bo jestem za wolno艣ci膮 wszerz i wzd艂u偶, wie kica艂by taki u mnie po pokojach, wiec wiadomo, ze by艂oby troch臋 zbierania tych bobk贸w. Kiedys mia艂am papu偶k臋 i te偶 lata艂a luzem, mia艂a klatke, tam jedzonko, ale czesto wola艂a spr贸bowa膰 mi臋sko np z talerza. Te偶 by艂a bezczelna, bo jak sie zapar艂a na kolezanke, to jej zawsze robi艂a gniazdo we w艂osach. Po prostu rozpuszczam zwierzaki. Odnosnie 偶贸艂wi, nie maja z臋b贸w, tylko tarczki. M贸j czasem lubi uszczypn膮膰 psa za ogon, albo go艣cia za palec.

Udost臋pnij ten post