Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nikita 72

Tęsknię za Rybką zwana Wandą...

Polecane posty

Witam :) Rybeńko... :) zapraszam serdecznie, jak tylko będziesz miała chwilkę czasu i ochotę popisać :) Zapraszam Ciebie i wszystkich, którzy mają na to ochotę... Mam nadzieję, że uda mi się stworzyć taki niewielki przyjazny akwen dla Ciebie :) 🌻 Serdecznie pozdrawiam :)

Gość ja też dawno jej nie czytałam

No cześć Rybeńko :D to fajnie, że pływasz w przebraniu czasem :) a tutaj możesz w swojej skórze, przepraszam, łusce ;)

Teraz, zmykam zawieźć moje pociechy do siorki, ale zajrzę później :) Jak budowa? Otwory w ścianach w prawidłowych miejscach? ;)

Witajcie :) Nowy akwen i wydaje się przyjazny :) Można czasem tu popływać ? Łuski nie mam, ale w wodzie czuję się nieźle.

Nio proszę :D Misiaczku :) cieszę się bardzo, że nas znalazłeś, jak to zrobiłeś Chłopaku ? :) Bo w tym pośpiechu, zapomniałam Ci wspomnieć. Dobre dziecię to i miewa dobre pomysły ;) :D Rybeńko :) 👄 🖐️

Oj tak... :D niekiedy może to być uciążliwe... ale jeśli chodzi o satysfakcję, jak wspomniał Miś nieopodal, gwarantowana ! ;) :D Zmykam, ale wrócę... jak mówi moja przyjaciółka \"ty zawsze wracasz\" :) 🖐️

Dobry wieczór :) ...pozdrawiam i życzę spokojnej nocy :)

Bywam spostrzegawczy, nadstawiam ucha tu i ówdzie, znalazłem Was. :D Jestem jednak poza domem, nie mam dostepu do netu, więc póki co, jeszcze przez pare parę dni, będe tylko zaglądał :) 🖐️ 🌻😘

I ja zajrzałam dzisiaj, jak miło prawie sami znajomi :) Pozdrawiam ... to zawsze :) Ale też ciekawość spróbuję zaspokoić ...Rybka jak Twoje wakacyjne plany ? Kiedyś (już nawet nie pomnę na którym topiku) było coś o Bieszczadach i rowerze :)

Cześć, Marianna :-) Tak, plany nadal aktualne, co do miejsca, czasu, sposobu i towarzystwa. No i git. ;-) Byle jeszcze przetrzymać te trzy tygodnie. PS. No jak to, na którym topiku było wspominane? Na tym jednym-konkretnym. ;-) PPS. Ten tutejszy topik, aczkolwiek baaaaardzo miły, jest nieco \"sztuczny\". Doceniając intencje matki-założycielki :D - mam nadzieję, że jednak zostanie zapomniany. Coraz ciężej jest mi pisać i \"bywać\" w kafeteryjnej społeczności. Można się ze mną inaczej porozumieć. Nikita zna bardzo skuteczny sposób! ;-)

Rybka uwielbiam Twój opis. życzę Ci wszystkiego wszystkiego co najlepsze.

Intencje matki założycielki były OK , może tytuł trochę za bardzo wyrazisty ;) Mówisz Niki zna sposób ... niech tylko powróci na łono Kafe. W końcu każdy sposób jest dobry :) Pozdrawiam serdecznie :)

nauzykaa --> no bardzo mi miło, ale on taki... prawdziwy... mało optymistyczny, choć zasadniczo pogodny. Jak gorzki cukier. ;-) Wszystkiego dobrego! :-) Marianno - oczywiście, że każdy dobry, a niektóre nawet lepsze. ;-) Pozdrawiam serdecznie, wszystkiego dobrego! :) PS. Oczywiście, podczytuję, bo przyzwyczajenie czasem bierze górę nad bólem. ;-) Ale z czasem się polepszy i wyprostuje. Na pewno! :D 🌼

Dzięki Bogu , że jestem blondynką , to wszystko tłumaczy. Barwa sztucznie przyjęta, żeby rozmówca nie miał złudzeń. Mój adres jest podany jak klikniesz na nick .... to też dobry sposób :).

Witam :) Urlopuję się ;) ale zajrzałam na chwilkę... Rybeńko, dlaczego mówisz, że ten topik jest nieco sztuczny? Założyłam go kierowana jak najbardziej szczerą tęsknotą za literakami przez Rybkę zwaną Wandą wystukiwanymi :) Znam kilka osób przyjaznych, które też Cię chętnie czytały... Ale oczywiście jak zechcesz kochana, nic na siłę :) Jeszcze jedno :) może bez \"matki założycielki\" :P jakoś kojarzy mi się... z \"ojcem dyrektorem\" 😭 ;) :D Pozdrawiam serdecznie 👄

Gość p. Justynaaaaa
Witam Rybko, nie daj się prosić zbyt długo i wracaj, proszę, szybko na kafe. Ludzie tęsknią za Tobą, a i we mnie masz fankę.:) Pozdrawiam 🌻

No dalibyście spokój... ;-) Nikitko - eee tam, zaraz takie skojarzenia. ;-) Dlaczego sztuczny? Bo takimi wydają mi się wątki przeznacozne dla jednej osoby. Żeby było jasne - nie odbieram tego źle, wprost przeciwnie - jest mi bardzo miło, naprawdę. :-) Tylko dziwnie pływa mi się \"w basenie\", a nie w otwartej wodzie ;-) Mam nadzieję, że wszystko się unormuje, z czasem. Na pewno. :-) P. Justynaaaa - :-) Pokazano mi wczoraj pewien wątek - to prawda z tymi strategiami? Życzę powodzenia, z całego serca! Tylko... w tamtym świecie trudno spotkać Prawdziwego Księcia. Jest dramatycznie inaczej niż w filmach czy literaturze... ;-) Pozdrawiam zaglądających! :) Zdekapitowana RzW ;-) :-P

Ej Rybka... a kto Ci powiedział, że to basen :O ? Napisałam wszak, że przyjazny akwen, to mała zaciszna (może być i nie ;) ) zatoczka. Morze, a nawet ocean stoi przed Tobą otworem ;) a tu możesz sobie wpływać jak zechcesz odpocząć, albo pogadać ze znajomymi ;) Co zaś do tworzenia topiku dla jednej osoby... cóż ja mam miłe i ciepłe skojarzenia, bo Melania założyła mój ulubiony topik właśnie dla kogoś, tak kiedyś napisała, między innymi albo wręcz głównie - dla Niedźwiadka.... :) i zobacz jak się pięknie rozwinął... Jak słusznie rzekłaś, znam skuteczny sposób na kontakt z Tobą, ale wydawało mi się, że Tobie też brak kafe...? Pozdrawiam cieplutko 👄 PS. Byłaś na koncercie? :)