Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kizia.mizia

macica dwurożna

Polecane posty

Miałam cc,po porodzie gin powiedziała że mam macice dwurożną.Jedynie co wiem na ten temat to nie ma możliwośc naturalnego porodu oraz że cięzko jest zajśc w ciąze.Milo by było gdyby odezwały się kobitki z podobnym problemem.

Ja mam macicę dwurożną, byłam w ciąży 4 razy, teraz spodziewam sie bliźniąt. Mój lekarz nie mówił mi nic o zakazie porodu naturalnego, wrecz przeciwnie, jak najbardziej mnie do niego zachęca (pierwsze dziecko przyszło na świat przez cc z powodu ułożenia pośladkowego, teraz przede mną drugi poród i wszytsko poki co wskazuje na to, ze moge rodzic naturalnie). Fakt, ze przeszlam dwa poronienia, ale te dwie ciąże rozwijały sie nieprawidłowo, więc dwurożność macicy nic tu nie ma do rzeczy.

kangurek----ty tyle schudłaś? matko!jak?????????????cos niesamowitego! a nawiązując do tematu, to leżałam z dziewczyną co miała tą przypadłaśc i urodziła w 34 tc przez cc, ale wszystko dobrze :)

dzięki za słowa wsparcia. Ja miałam problemy z zajściem w ciążę. Miałam HSG, które wykazało macicę dwurożną; lekarz mówił o histeroskopii, ale z powodu strajku lekarzy i pielęgniarek nie przyjeli mnie do ICZMP. W tym miesiącu miałam próbować jeszcze raz, ale nie dostałam okresu, a w zamian za to Duphaston na podtrzymanie ciąży.