Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O..O

Prosze was pomóżcie...

Polecane posty

Gość O..O

za 3-4 dni mam termin okresu a juz teraz widze taki śluz o zabarwieniu kawy z mlekiem z dodatkiem odrobinki różu1 Co to może oznacza?

Gość anastazja78658
początek okresu

Gość bgvbgvb g
kurwa dziecko ile ty masz lat 11?8 ?czy 3? to jest normalne przed okresem idz lepiej postudiuj ksiązke z bilogii

Gość O..O
włąsnie ze nienormalne... u mnie to sie zdarzalo dzien przed, a teraz jak zaczełąm wspołżyc to mi sie to zaczyna okolo tygodnia wcześniej... I nie dziecko dobra? Może Ty plamisz przez cały miesiac tak, ale ja sie martwie takimi sprawami!

Gość kikkaka
Jak się naprawdę martwisz to idź do ginekologa, bo na forum nikt Ci nie pomoże.

Gość bgvbgvb g
zamiast się brać za seks to poczytaj ksiazke z biologii:/ co za tępaki są na tym forum:/

przeciez okres moze Ci sie przesunac pare dni, nawet jesli masz regularny.... nic w tym dziwnego.

Gość a więc
tydzień plamienia to faktycznie trochę długo, ale najlepiej będzie jak poradzisz się lekarza, każda z nas jest inna, przecież tu chodzi o Twoje zdrowie - po co szukasz niepewnych rozwiązań na kafeterii i narażasz się na głupie komentarze?

to nie tydzien tylko 3-4 dni wczesniej... po co siac panike? ;) wg mnie wszystko w normie, jesli natomiast zauwazysz bardziej niepokojace objawy to wtedy do lekarza i juz;)