Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczuplinka85

Mam 3 tygodnie, żeby na luzie pokazać sie na plaży

Polecane posty

Gość szczuplinka85

Za 3 tygi jade nad morze, zamiast sie cieszyć, mam doła :( Da rade w 3 tygodnie pozbyć sie cellulitu ? :( nie jest jakiś ogromny ale jest,a nogi mam szczupłe baaardzo. Tak sobie myśle,że jakbym sie smarowała samoopalaczem albo poszła na solarke to te nogi nie byłyby takie 'żywe' :( Co wieczór pilling z kawy i 8minABS buns zdziałą cuda ? :(

Gość ewq2
w 3 tygodnie?chyba zartujesz nie jedz tyle słodyczy i isc na solare to optycznie cie wyszczupli

Gość Siedemnastoletnia.
Przecież napisała, że ma szczupłe nogi. . . Myślę, że dasz radę. Polecam okłady z kawy, piling, ćwiczenia, masaże (po p minut jedna nóżka) no i oczywiście zimny prysznic. :)

Gość margolaaaaa
tu był kiedyś przepis na taki płyn który działał podobno rewelacyjnie na cellulit

Gość ej ewq2
po pierwsze czytaj zanim odpowiesz, po drugie skąd wiesz że ona je TYLE słodyczy? :O

Gość ewq2
celulitis-słodycze taka tępa jestes ze nie wiesz?

Gość MaryAnn
ewq 2 ktos kto nie rozróżnia cellulitu od cellulitisu nie powinien wobec nikogo używać epitetu "tępy", bo to śmieszne. Poza tym za cellulit odpowiadają głównie geny i hormony, a nie ilość spożytych słodyczy, proponuję więc troche wiecej poczytać zanim przystąpisz do obrażania kogokolwiek. szczuplinka85 - faktycznie masz mało czasu. Ze swojego doświadczenia mogę Ci polecić zimne prysznie, masaz szorstką rękawicą, dobry kremik antycellulitowy i inneov cellulit - nutrikosmetyk do picia (proszek do rozpuszczania w wodzie o smaku truskawkowym), rewelacyjny w walce z cellulitem. taka kuracje stosowałam przez 3 miesiące i pozbyłam się prawie całego cellulitu, a pierwsze efekty widziałam juz jakoś po dwóch tygodniach. Pozdrawiam i powodzenia

Gość szczuplinka85
dzięki za rady. już sie wymasowałam kawą z oliwką i naprzemienne prysznice zastosowałam. Mysle,ze jak to połącze z solarką (nigdy nie chodziłam,ale na prawde nie chce wyskoczyc taka 'zywa' na plaże) to jakos ujdzie :) Nie mam aż takich wieeelkich grudek,ale jednak... A po co mam sie źle czuc na plazy, mam wypoczywać przecież a nie myslec o głupotach :) Tym czyms do picia sie jeszcze zainteresuje :)

Gość A co Ci przeszkadza
żeby pokazac sie na plazy sa tam rózni ludzie grubi szczupli chudzi kazdy jest inny dlatego życie jest takie piekne

Gość takasobieona18
Dasz radę,ja też miałam trochę cellulitu i prawie całkiem pozbyłam się go w właśnie 3 tygodnie,a stosowałam tylko zimny prysznic i masaż szorstką rękawicą.Dobrze by było użyć do masażu jakiegoś antycellulitowego żelu pod prysznic,np Palmolive Thermal SPA Firming.Powodzenia :)

Gość MaryAnn
szczuplinka 85 Jak tam Twój cellulit? Jak sobie radzisz? Skorzystałaś z naszych rad? Ciekawa jestem, czy skusilaś się na Inneov. Daj znac jak Ci idzie walka. Pozdrawiam

Gość Meo2Meo3
O, tez chetnie sie dowiem..bo ja wlasnie teraz mam swoje 3tyg do plazy i tez cierpie. Co ciekawe ruszam sie, rower, basen raz w tygodniu a wydaje mi sie jaby sie nic nie dzialo :(!!!! Wklepuje od kilku dni kremik z L'Oreala, moze cos pomoze.Generalnie mowiac to moje uda sa jak galareta z celulitem :/ Nie wiem czym to ujedrnic, a cwiczenia tez musze miec ograniczone bo mam problemy z kolanami po uczeszczaniu na gimnastyke artystyczna jak bylam mala :

Gość MaryAnn
No to Tobie tez polecam Inneov, jak chcesz sobie o nim poczytać, to wejdź na www.inneov-cellulit.pl A próbowałaś peeleingów z kawy i zimnych pryszniców?

Gość szczuplinka 85
hej :) nie,nie kupiłam tego. A mój cellulit,hmm, no jeszcze tam sobie jest,najfajniejsze są zimne prysznice, pilling kawowy robie sporadycznie,ponieważ chodze na solarium i smaruje sie troche samoopalaczem,nie chce tego zetrzec ;) Ale nie jest tak źle, mam jeszcze tydzien :)

polecam ruch - rower, biegi , spacery. Walczyłam już od kwietnia!!!! :classic_cool: