libbi_sztisel 22 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, ZłyKróliczek napisał: Kiedyś do niecnych celów używano maili Przestraszyłaś mieczyka, ze strachu nikogo nie wywala z forum;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 899 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, libbi_sztisel napisał: A jak te cybery sie odbywały przy braku komunikatora na forum? Zostaw to. Tak jest dobrze. Pisze samą prawdę. Osiągnęliśmy ten moment, że ona pisze samą prawdę a inni po prostu zmyślają na jej temat. Edytowano 2 godziny temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 207 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, Miecz napisał: Ty nam proponujesz jakieś trójkąty? Dziękuję, ja w to nie wchodzę i całym sercem odradzam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 22 Napisano 2 godziny temu Mieczu no stress tutaj widmoka głaszczą po głowie to ty to tam takie małe piwo trochę :d sami swoi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZłyKróliczek 476 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libbi_sztisel napisał: Przestraszyłaś mieczyka, ze strachu nikogo nie wywala z forum;p Najlepsze, że on wie, że ja wiem i że w moich słowach nie ma żadnego kłamstwa Niech się wije w manipulacjach, sam chciał (ja do niego od niepamiętnych czasów nic nie miałam, nudził sobie w spokoju) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 899 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, ZłyKróliczek napisał: Zostawię parę smaczków na później, jak znowu będziesz dzwonił Też mam bogatą wyobraźnię. A moje ewentualne smaczki są tak samo ciekawe jak i Twoje. W zamyśle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oddaj bułku mnie 3 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, wuj boży napisał: Lezak pokazywał mi priva Nimfy na ktorym były wiadomosci od Miecza, ale co w tym złego własciwie, nie wiem, mało mnie to interere. Ja wiem o jeszcze jednej osobie, której proponował cyberki, ale już nie będę dolewał oliwy do ognia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 41 Napisano 2 godziny temu Szkoda ze tych skrinow nie zapisuje jak te wsciekle hieny paranoiczne w typie lezaka albo widmo bo sobie by pojezdzili po burych sookach, wiadomo, a tu tylko skriny i skriny i trzeba miec sie na bacznosci co zaraz hiena wymysli na ciebie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 22 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Też mam bogatą wyobraźnię. A moje ewentualne smaczki są tak samo ciekawe jak i Twoje. W zamyśle. A qwerty tez wysłałeś kiełbasę? Temu zamknela sie w sobie na seks? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 899 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, ZłyKróliczek napisał: Najlepsze, że on wie, że ja wiem i że w moich słowach nie ma żadnego kłamstwa Sama prawda. Zawsze to piszę, że stać Cię na wszystko. Nigdy mnie nie zawiodłaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 22 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, oddaj bułku mnie napisał: Ja wiem o jeszcze jednej osobie, której proponował cyberki, ale już nie będę dolewał oliwy do ognia. Ty qrva jesteś na tym forum zawsze? W blokach startowych i ‚nie dolewasz oliwy’? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 207 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, Hugh Hefner napisał: A ja dostrzegam. Dlatego mam taki warunek. Z mojej perspektywy to dziwaczna transakcja wiązana. Jako stronie obrażanej przez Ciebie trudno mi przyjąć taki tok myślenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZłyKróliczek 476 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Też mam bogatą wyobraźnię. A moje ewentualne smaczki są tak samo ciekawe jak i Twoje. W zamyśle. Ok, Edek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 899 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libbi_sztisel napisał: A qwerty tez wysłałeś kiełbasę? Temu zamknela sie w sobie na seks? To raczej pytanie do Qwerty a nie do mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 41 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, oddaj bułku mnie napisał: Ja wiem o jeszcze jednej osobie, której proponował cyberki, ale już nie będę dolewał oliwy do ognia. dla tej Grazy skrin i juz ma władze huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 22 Napisano 2 godziny temu Nie stresujcie miecza dożył sędziwego wieku i tak ma pozostać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 207 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Miecz napisał: Zostaw to. Tak jest dobrze. Pisze samą prawdę. Osiągnęliśmy ten moment, że ona pisze samą prawdę a inni po prostu zmyślają na jej temat. Nie pisze prawdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 899 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, ZłyKróliczek napisał: Ok, Edek Czegoś nie zrozumiałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 41 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libbi_sztisel napisał: Nie stresujcie miecza dożył sędziwego wieku i tak ma pozostać spoko, ja to rozumiem jak sie ma duzo jakichs skrinow od kafeterianek nimfetek to sie rozwija w czlowieku taka chec do cwwelenia kazdej osoby wokol jak u lezaka, dziwnie to wymyslili te czasy mieszajac to z powiesciami wloskich pisarzy xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 899 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Nie pisze prawdy. Pisze! Nie pozbawiaj jej złudzeń! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 22 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, wuj boży napisał: spoko, ja to rozumiem jak sie ma duzo jakichs skrinow od kafeterianek nimfetek to sie rozwija w czlowieku taka chec do cwwelenia kazdej osoby wokol jak u lezaka, dziwnie to wymyslili te czasy mieszajac to z powiesciami wloskich pisarzy xd No ale jak wymiana genitaliów odbywała sie na mailu to nawet skrinow nie trzeba, ciekawe ile Grażynek ma w swoim tajemnym folderze który ukrywa przed mężem kiełbasę miecza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 899 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, libbi_sztisel napisał: Nie stresujcie miecza dożył sędziwego wieku i tak ma pozostać A Ty takim pisaniem chcesz wkur/wić cucolda Libeda czy wywołać imbę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 22 Napisano 2 godziny temu Za pozno przyszłam na Kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 899 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libbi_sztisel napisał: No ale jak wymiana genitaliów odbywała sie na mailu to nawet skrinow nie trzeba, ciekawe ile Grażynek ma w swoim tajemnym folderze który ukrywa przed mężem kiełbasę miecza Odwróciłbym to pytanie, ile ja mam takich "skarbów" w tajemnym folderze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 22 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: A Ty takim pisaniem chcesz wkur/wić cucolda Libeda czy wywołać imbę? Pisze sie cuckold ja cie próbuje chronić nie widzisz, zawsze byłeś dla mnie taki dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 207 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, ZłyKróliczek napisał: Zostawię parę smaczków na później, jak znowu będziesz dzwonił Jak dziewczynka z przedszkola. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 899 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libbi_sztisel napisał: Za pozno przyszłam na Kafe Szczerze? Nic nie straciłaś. Kariery byś i tak nie zrobiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 899 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libbi_sztisel napisał: Pisze sie cuckold ja cie próbuje chronić nie widzisz, zawsze byłeś dla mnie taki dobry Zwalę winę na telefon. Uj tak pisze sam od siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 899 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Jak dziewczynka z przedszkola. Po prostu masz obraz tej pani. To nie wymaga zbytniego wysiłku, by się odpaliła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 207 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Miecz napisał: Pisze! Nie pozbawiaj jej złudzeń! Ma swoich informatorów. Toi nie przelewki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach