Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki sobie student

czy zdarzylo sie ze kobieta na pierwszej randce...

Polecane posty

Gość taki sobie student

poszla z Wami do lozka?I to z jej inicjatywy? BO mi sie zdarzylo, wygladala calkiem milo , rozmawialo mi sie z nia fajnie jednak pod koniec randki byla byla strasznie napalona. Mowila ze musi sie ze mna kochac bo nie wytrzyma. Nie powiem milo mi bylo, ale wole bardziej szanujace sie kobiety.

Gość no i cooo
przeleciales ja ?

Gość taki sobie student
a jak myslisz:) tylko z tego nie bedzie zwiazku a mialem nadzieje:(

Gość no i cooo
no nie wiem dlatego pytam ! Przeleciales ja czy nie ??!!!

Gość dawaj dawaj
to podaj jej namiary ,żebym wiedział kogo mijać:D

Gość dziwczyna byla wyposzczona
pewnie z rok nie uprawiala seksu wiec nie dziw sie ze ja podnieciles

Gość a ty się szanujesz
faceciku??? Nie potrafisz powiedzieć "nie"? Czy nie chcesz powiedzieć "nie"? :O:O:O

Gość taki sobie student
potrafie, ale nie chce. Akurat szukam kobiety do zwiazku, co nie znaczy ze mam zyc w celibacie. Ale na stala partnerke jednak wole bardziej powsciagliwa.

Gość mata hari w polskim biurze
Ty student to się przygotuj na to, ze z takim podejsciem to Cię kiedyś jakas przeleci i po takim jednonocnym seksie powie "żegnaj ptysiu" 🖐️ no....! ps.zeby potem nie było...

Gość mnie się zdarzyło
i jestem z tym facetem już pół roku, najpierw było pożądanie, teraz jest miłość... i pożądanie :classic_cool:

Gość tak sobie dumam
smieszy mnie takie podejcie do sprawy- nie bedzie zwiazku bo byl sex na pierwszej randce- a co ma sie z toba prowadzic za raczke przez 3 miesiace a potem sie okaze , ze jestes kiepski w lozku i strata byla czsu? Poza tym nie lubie tez panienek ktore udaja takie swiete , zeby tylko znalezc chlopaka a potem jak juz maja leca z pierwszym lepszym. Do tej pory moje najdluzsze zwiazki zaczynaly sie seksem na pierwszej randce - jezeli oboje tego chcemy to dlaczego nie ...a potem mozna rowniez spacerowac za raczke

Gość no i cooo
ty meska kurw.o :O :O Sznauj fiuta i nie pchaj go byle gdzie parchaty worze :O :O :O

Gość mnie się zdarzyło
tak sobie dumam święta racja ;) To jest tworzenie sztucznych "zasad". Każdy robi co chce i iedy chce.

Gość no tak partnerka ma sie szanow
ac a najlepiej byc dziewica:) a sam sie puszczasz.. nie pomyslalas ze szanujace sie dziewczyny pragna szanujacych sie facetow;] wiec jak to pojdzie w swiat..to u niektorych jestes jakby to powiedziec SPALONY:)

Gość mis kolabor...
Uwazam ze seks na pierwszej randce jest malo namietny. Zdecydowanie wole wzrastajace porzadanie i flirt. Oddawanie sie pierwszemu lepszemu jest bardzo proste.Swiadczy o dezorganizacji psychicznej i niedowartosciowaniu wlasnej seksualnosci.(w przypadku kobiet). Poczytajcie troche fachowej literatury ,a nie tylko Playboya:D

Gość do tak sobie dumam
jak tak ty i inne bedziecie testowac kazdego faceta na pierwszej randce to w krotkim czasie bedzie miec bardzo wielu partnerow seksualnych np. kilkunastu albo dwudziestuparu

Gość ja sie dalam
pocalowac na pierwszej randce i tyle. szanujcie sie dziewczyny kazdy facet chce miec dziewczyne kurwe ale na zone chca dziewice orleanskie wybor nalezy do was dziewczyny

Gość upupupupupupupup

Gość AREKKKKK
Też bym się z taką nię związał, bo taka dziewczyna nie wzbudza zaufania. Poza tym porządne i szanujące się tak szybko nie idą do łóżka, gdyż wiedzą co to nienaganne maniery i bycie damą z klasą. No ale droga wolna proszę pań. Jak chcecie wychodzić na łatwe to wasza sprawa. Tylko nie zdziwcie się jak facetem po czymś takim powie papa