Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham cie P

Dziewczyny kochanki corki i matki Policjantow!!!

Polecane posty

Gość kocham cie P

...laczmy sie !!!!!! Sluchajcie kochani zakochalam sie w facecie ktory jest policjantem teraz pragne poznac zle i dobre strony zycia z glina!!!!! pomozecie????:D:D:D pozdrawim i zapraszam do dyskusji!!!!!:):):):):):):):)

Gość dzis jestem z toba
juz byl taki topik ale zdechl smiercia naturalna

w temacie nie ma słowa o żonach policjantów - czy one są be czy to zbieg okoliczności?

Gość kocham cie P
o czywiscie zony tez jak njabardziej!!!! i w ogole wszyscy ktorzy zyja z policjantem pod jednym dachem:) a moze nawet znajda sie sami policjanci chcacy opowiedziec o swoich przezyzyciach przyzwyczajeniach i upodobaniach? Z tego co slyszalam glina z powolania na pierwszym miejscu stawia swoja firme, zrobi wszystko by godnie sluzyc ku chwale ojczyzny .... :D:D przyklad :zrobie cos nie tak moj facet mowi "z pragrafu takiego i takiego jestem gotow wystawic ci mandat taki i taki" no i mowi jeszcze miasto oraz nazwe swojej jednostki,imie nazwisko :D czasmi chce mi sie smiac albo np jak nie zrobie czegos na czas kaze mi ppisac notatke wyjasniajaca moje postepowanie..... :) lub stosuje na mnie roznego rodzaju dzwignie ,wystarczy jeden jego ruch i padam na glebe jakbym mila nogi z waty ...:D Oczywiscie wyglupiamy sie tylko niemniej jednak mam pelna siwdomosc ze facet ktorego kocham jest Policjantem z rwi i kosci:D Macie podobne odczucia ?:D

Gość kocham Cie P
to smutne ze kobiety policjantow nie zagladaj tu na forum:( a mogloby byc ciekawie...... eh :) wiekszym powodzeniem ciesz sie topiki "jestem gruba" "kocham zonatego" "uprawialam sex z instruktorem jazdy" bleeeeeeeee pozdrawiam:D:D

Gość kocham Cie P
hej hej :):) super a z jakiego miasta jestescie? i czym konkretnie zajmuje sie Twoj kochany?????

Gość kocham Cie P
bardzo bo to nie jest moj maz jeszzce Ten czlowiek sam w sobie mi imponuje jest najwspanialszym mezczyzna jakiego spotkalam w zyciu!!!!!!!!!!!!!! co z nami bedzie czas pokaze ale bede o niego walczyc!!! jak lwica:)

jetem z zachodniopomorskiego mój mąż pracuje w prewencji ;-) to jest bardzo męski zawód, uwielbiam go w mundurze;-P

Gość kocham Cie P
o matko!!!!!!!! moj P tez w prewencjii 2811705 moze przejdziemy na gg nie za bardzo chce sie tak tu uzewnetrzniac bo zaraz sie znajdzie jakis debil ktory nas zmiesz z blotem i wyzwie policjantow od ..... no sama wiesz;););) zapraszam na gg!!!!!:) czekam!!!!! tak sie ciesze !!!!:D