Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wahajaca sie

komputer

Polecane posty

Gość wahajaca sie

czym sie rozni windows xp od vista i ktory jest waszym zdaniem lepszy?

Gość nie spiesz
sie z vista, to jeszcze niedorobiony system, spora czesc oprogramowania ma pod nim problemy poczekaj az wdrozy sie bardziej, poki co uzywaj xp jesli masz wybor, a na viste wsiadz za jakies pol roku, rok

lepszy XP, wokol visty duzo szumu a jak wspomnial poprzednik jest niedopracowany, moja kumpela ma viste i nie moze ogladac filmow bo jakiegos tam programu nie ma.., grafika lepsza ale za szybko viste wypuscili

Gość wszyscy tutaj
będą wypisywać że XP jest lepszy,bo prawie nikt nie miał z Vistą do czynienia(w praktyce).ja tez z nią nie miałem.ale jak używałem jeszcze kiedyś Windowsa '98,to tak samo do XP podchodziłem,że jest gorszy(a nawet go nie wyprobowałem)

Gość nie spiesz
nie wszyscy :p

Gość ociosanek
bardziej pamięciożerny, większe wymagania....jakby był do dupy to by go nie wypuścili....wątpię ,że jak nad czymś pracuje sztab ludzi w tym ogromna liczba osób testujących to system ma tak poważne wady:o w dodatku nie byłby instalowany fabrycznie w nowych laptopach....nawet jeśli położyć to na karb monopolistycznych praktyk micfosoftu....po prostu ludzie by przestali wierzyć w cudowne okienka xp...nie jest cudem, bo produkcja śmieci samozapychających jest potworna ale póki co jako użytkownik daję sobie z nim radę, w dodqaku nie mam aż tak mocnego sprzętu

Gość nie spiesz
"wątpię ,że jak nad czymś pracuje sztab ludzi w tym ogromna liczba osób testujących to system ma tak poważne wady" :D nad tym tez pracowal - wcale nie mniejszy - sztab ludzi oczy calego informatycznego swiata byly zwrocone na ta prezentacje tez instalowali to jako oem na nowych fabrycznie sprzetach http://youtube.com/watch?v=vzFUcDKC64E kazdy to zna, ale to najprostszy dowod na to, ze jak na cos idzie duza kasa, przez dlugi czas, to wcale nie jest to gwarancja sukcesu bo liczy sie przede wszystkim marketing i kontrola rynku ;)

W tej chwili najlepszym system operacyjnym wydanym przez Microsoft jest Win XP Pro SP2. Jesli masz starszy komputer to Win 2000 SP4.