Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

celus

pośmiejmy się

Polecane posty

Piszcie o swoich przygodach podczas zbliżeń.Tych śmiesznych i tych obrzydliwych.Poprawimy sobie,mam nadzieję humory.

Może zacznę.Mieszkałam wtedy jeszcze z rodzicami parę ładnych lat temu i byłam wtedy z moim byłym narzeczonym,który przyjeżdżał do mnie prawie codziennie w odwiedziny.Jasne było,że zamykaliśmy się u mnie w pokoju i w miarę możliwości robiliśmy sobie dobrze.A rodzice byli w pokoju obok.Pewnego razu kiedy ostro pieściłam go ustami znienacka wszedł ojciec.On już miał taki głupi zwyczaj bez pukania...ja z siusiakiem w buzi i lekko roztargniona prawie nie zauważylam że zajrzał.Na szczęście szybko się wycofał...:>

A z obecnym narzeczonym zerwałam słuchawkę od prysznica w hotelu jak się za nią trzymałam,jak mnie pchał od tyłu.

Ja się kiedyś stałem ofiarą takiej sytuacji jaką opisała ciekawska. Kobieta zasnęła podczas lizania. Totalna porażka. Ale wstyd.

Albo jak jeszcze byłam z tym samym byłym,o którym pisałam,to znów miałam nieciekawą przygodę z ojcem.Spałam wtedy z tym chłopakiem u rodziców w domu,bo już byliśmy z długim stażem.Noc,cisza,rozpaleni do białości już zabieramy się za konsumpcje,a tu huk wielki jak diabli...okazało się,że to ojciec wpadł do naszego pokoju,ale...przez zamknięte drzwi,bo był pijany,a drzwiach zamiast szyby była włożona dykta.Pewnie podsłuchiwał.Przyleciała mama i każe nam podnosić ojca z podłogi a my kompletnie goli pod kocem.Mama wola narzeczonego a on biedny z tą stojącą pałką i wiszącym na niej kocem próbował wstać...

Cholera, Lusi to byłaś Ty? Miałem tylko jedną taką przygodę a tu ciekawska, teraz Ty. Mój przypadek miał ścisły związek z przedawkowaniem alkoholu ale to mizerne pocieszenie.

A to zasłyszane od koleżanki.Kompletnie pijaną dziewczynę posuwał chłopak przed dyskoteką na masce samochodu.Niestety puściły jej zwieracze i zrobiła pod siebie.A że on też nie był trzeźwy,to nawet nie zauważył,że ma wokół pełno kibiców wśród których byli także znajomi.Teraz za każdym razem kiedy ją spotykają mówią: zesraj się,a nie daj się! Ale siara!!!

no przyznam się to było po imprezie ,zazwyczaj alkohol dodaje mi sił :P ale wtedy no coz:D

Jest jeszcze inne wytłumaczenie. Byłem tak pijany, że nie zauważyłem jak mi laski pod językiem zasypiają i nie wiem ile ich było. Ale coś mi się wydaje, że mało to prawdopodobne. A szkoda.

W którąś niedzielę skoro świt o 9.00 rano przyszła do nas zaprzyjaźniona para małżeńska chcąc zmusić nas, byśmy poszli z nimi na taki dosyć forsowny marsz z kijkami. Mój ślubny jest dosyć ugodowy, więc błyskawicznie wskoczył w sportowe ciuchy, ale ja nie cierpię, jak mi ktoś na siłę organizuje wolny czas, wię powiedziałam, że nigdzie nie pójdę, bo będę spać. A oni na to, że beze mnie nie idą i że wobec tego pośpią sobie ze mną. I razem z moim mężem, wszyscy w tych sportowych ciuchach ładują mi się do wyrka, próbując wleźć pod kołdrę. Byłam zmuszona wstać, bo sypiam w krótkiej satynowej koszulce i bez gaci. Jejku... Żebyście widzieli jak szłam do łazienki ubrać płaszcz kąpielowy męża.... W życiu nie widzieliście takiej wyprostowanej i ostrożnie stąpającej dziewczyny... :D:D:D. Wiedziałam, że koszulka zakrywa mi ledwo pośladki i czułam ich wzrok na sobie. Modliłam sie, zeby się nie potknąć i szłam delikatnie i prawie w powietrzu. Kurde, ja ich kiedyś zabiję! :D Przygoda może nie była seksualna, ale uważam, że jednak lekko erotyczna. ;)

To ja miałam odwrotnie.Mój chłop sie uśpił jak na niego wsiadłam i go wykorzystywałam bo miał troszkę w czubie.A usnął tak biedaczyna z bułką w buzi,którą zaczął jeść i nawet nie połknął.

\"Chłop, moja droga, to nie jest od orgazmu tylko żeby na życie zarobił.\" To cytat z filmu Testosteron, który właśnie oglądam. Dobry.

Gość madzikkkk
też oglądałam wczoraj testosteron faceci the best :D

A przypadek Perły byłby mocno erotyczny gdyby np. pokazała znajomemu kawałek pupy, zabrała męża do toalety, zrobiła mu loda i po powrocie do sypialni zastała by znajomych podczas ostrego ładowania od tyłu. Ech...

perła kurde dobre ja ostatnio byłam na ślubie kumpla mojego męża-faceci wojskowi z zonami-wyobraźcie to sobie:D spaliśmy w jakimś akademiku syf taki ,chlanie itd. padłam na twarz a ran oni mnie budzą ściągając kołdrę--> takich brudnych nóg nikt jeszcze nie miał:D:D a to dopiero dzień ślubu ,a gdzie o poprawinach mowa:D w pokoju spał jeszcze jeden kumpel z dziewczyna --już po ślubie budzę się i nie wiem gdzie moje stringi:P suszyły się na oknie kumpel mi podał:o ale to jeszcze nic zaglądam pod kołdrę --a tu okres na całych spodenkach zawinęłam się w ręcznik u ciekłam do łazienki:D:D powiem ,ze ja to pikuś reszta odwaliła gorsza chałę:D

Gość tylko i wyłącznie z jedną
Perła :) :) {🖐️