Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość K-i-n-i-a---1-6

Mam 16 lat, test na ciąże wyszedł mi pozytywne, ginegolok to potwierdził.

Polecane posty

Gość K-i-n-i-a---1-6

Tragedia, nie wiem jak to się mogło stać. Mam o 3 lata starszego faceta. Zawsze zakładał prezerwatywę. Dbałam żeby było bezpiecznie. Nie wiem czemu to się stało. Strasznie mi z tym źle, mam okropny humor i dopiero jak będzie po wszystkim się otrząsnę. W czwartek idę na zabieg. Dobrze że facet okazała się odpowiedzialny i da mi kasę na zabieg, inaczej nie wiem co bym zrobiła. Wiem że chce rozwiązać problem, ale jednocześnie boje się tego. Dziwne uczucie, jestem napięta i dopiero po wszystkim odetchnę z ulgą. Proszę o wparcie dziewczyny które już usuwały, to nie takie straszne, prawda?

Gość zygzakowata
kolejna prowokacja. zaraz obsiądzie cię armia moherów i na co ci to?

Gość to tak jest
jak się dzieciary za sex biorą....

Gość Zawiodłaś Boga

Gość cholera nie wiem co powiedzieć
Dla mnie to morderstwo!

Gość odetchniesz z ulgą mówisz
?

Gość jery
morderstwo?...głupia jesteś...płod to jeszcze nie dziecko

Gość marmolada7
a czy zdajesz sobie sprawę z tego,ż epo tym zabiegu możesz już NIGDY więcej nie mieć dzieci...???!!!! Gratuluję odwagi-współczuję głupoty i faceta :(

Gość prowokacja jak nic..

Owszem jest to już czlowiek. I nie mów o mnie 16-stolatko że jestem głupia. Jestem od Ciebie 10 lat starsza. Nie bedziesz mnie pouczać.

Gość K-i-n-i-a---1-6
Nie mogę teraz urodzić, mam dopiero 16 lat i wiem że to najlepsze dla mnie wyjście. Postanowiłam już i mam wsparcie ze strony faceta. Nie wiem jak do tego doszło, byliśmy ostrożni. Nie wiem co poszło nie tak. Chce mieć to już z głowy, nie uważam że coś robię źle. To będzie najlepsze. Wiem też że po tym wszystkim zacznę brać pigułki, to najbezpieczniejsza metoda. Prezerwatywa nas zawiodła. To okropne jak zrobiłam test i wyszedł pozytywnie. Chce mieć dzieci, ale dopiero za parę lat. Przerwanie ciąży to najlepsze wyjście. Boje się tego ale wiem że tak muszę. To najlepsze, a to coś co we mnie jest, nie jest jeszcze dzieckiem. Ja tego tak nie odbieram.

zresztą mniejsza z tym. Ten topik to prowokacja.

Gość fujareczka
płod to nie czlowiek

Gość Nwodo
CO NA TO TWOJA MAMA ?

no dobra, ale nie kasujcie moich postów [cool[ kazdy ma prawo do swojego zdania, ja chcialam aby jej wybuchło

prowokacja gliwicka normalnie:/ ni ewierze ze gowniar a16-letnia umie sie tak ladnie wyslowic:!!! tekst napisany prze zkogos ...hehe grechtac mi sie che!!

Gość Fuj
Jesteś głupia to cieprp!!!Czy ty zdajesz sobie sprawę z tego co będzie się dziać z Yobą po zabiegu?JAk Twoi rodzice nie wiedzą to się napewno dowiedzą.To nie jest wyruwanie zęba tylko usuwanie części Ciebie.Czy ty wiesz że możesz po tym nigdy nie mieć dzieci jak lekarz coś źle zrobi.Rzeczywiscie jesteście odpowiedzialnie.Pierdolone gówniarze,wy to sie jeszcze lalkami powinniscie bawić a nie za sex się brać.Aż mnie cholera bierze.

Gość Siedemnastoletnia.
O kurde, ja mam siedemnascie lat i ani myślę o seksie. Głupia jesteś i tyle.

Gość Siedemnastoletnia.
Poza ty nie wiem, czego od nas oczekujesz. Myślisz , że napiszemy "Wszystko będzie O.K., to nic nie boli itd"??? Głupia gówniara - ot co.

Gość płód to nie człowiek
żeby być żyjącym człowiekiem trzeba mieć mózg który funkcjonuje...a płód od początku nie ma mózgu...wytwarza mu się dopiero w którymś tygodniu (nie wiem dokładnie w którym).....

Gość Siedemnastoletnia.
Pani Sand=> Potrafi ładnie się wysłowić? ? ? A "ginekoloK"?

płód czy nie płód, mi chodzi głównie o zachowanie, 16 lat to raczej niezbyt optymalny wiek....poza tym skrobanka w 16 lat? no litości, niedługo 14-latki pobiją mnie doświadczeniem :classic_cool:

Gość K-i-n-i-a---1-6
Nikt o tym nie wie, oprócz mojego chłopaka. Tylko ja i on o tym wiemy. Mam nadzieje że nikt więcej się o tym nie dowie. Teraz tylko czekam do czwartku. chce mieć to już z głowy. Na razie żyję w stresie i o niczmy innym nie potrafię myśleć. Mam nadzieje że wszystko szybko wróci do normy.

Gość płod to płod
i będzie z niego człowiek!!! Zabić ten płód to zabić tego przyszłego człowieka który ma się rozwinąć, a wy nie dajecie mu szansy nawet na urodzenie się a co dopiero na życie. Dla mnie to zabójstwo.

Gość Fuj
Ty sie pukni dziewczyno,poczytaj sobie co sie dzieje z kobietą po skrobance.Jeżeli myslisz ze nikt nie zauważy że coś Cie boli to współczuje wyobraźni.

Gość płod to płod
żadne tumaczenia nie są usprawiedliwieniem. Nie trzeba było się brać za seks jeśli się nie jest w stanie unieść konsekwencji.

Gość Siedemnastoletnia.
płod to płód => Dokładnie.

Gość płód to nie dziecko
no właśnie z płodu BĘDZIE dziecko..ale jeszcze nie jest...

Gość K-i-n-i-a---1-6
Nie myślałam o tym. Nie chcieliśmy mieć dzieci. Seksiłam się bo to było przyjemne i potrzebne w naszym zwiazku. Dbaliśmy bardzo o zabezpieczenie. Jestem uświadomiona i wiem czym to grozić mogło, dlatego zabezpieczenie było ważne. Wpadliśmy, nie wiem dlaczego. Zabezpieczaliśmy się, teraz mogę tylko to zrobić. Innego wyjścia nie mam, jestem za młoda na dzieci. Zresztą dla mnie dzieci to dopiero po ślubie i z mężem. Wiem czego chce, nie chce zniszczyć sobie życia.

Gość Kocham RozczochrańcaD
oczywiście 16 latce strasznie potrzebny byl w zwiazku sex.... ja pierd*le co za ludzie