Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iria

Dziwny związek z mężczyzną...

Polecane posty

Znam pewnego mężczyznę od dziecka. Zawsze mi się podobał, jest bardzo męski. Od kilku miesięcy przychodzi do mnie wieczorami i ...no właśnie, nawet pettingiem tego nazwać nie mogę, nie rozbieramy się, nie całujemy, tylko dotykamy, masujemy, przytulamy. On jest katolikiem i nie uznaje pozamałżeńskiego seksu. Ja jestem niewierząca, ale podoba mi się to, co robimy. Czuję się z nim głębiej związana, niż gdybyśmy uprawiali seks. Jedyne co mi się nie podoba, to że jak ma mieć wytrysk, wychodzi do łazienki, nie chce tego w mojej obecności. Boję się go spytać, ale chyba jest prawiczkiem... ale czy to możliwe?? On ma 38 lat, ja mam 27. Nigdy nie słyszałam, żeby miał dziewczynę. Co mam z nim zrobić?

Gość oboje jestescie dziwni
rany ale porazka facet 38 lat i prawiczek szok!! to chyba on ma jakies problemy ze soba bo w tym wieku ... powinien miec juz zone i trojke dzieci!!! a nie jaies petingi wy jak nastolatki sie zachowujecie

Gość Każdy żyje jak chce

No naprawdę, on jest taki religijny, że szok, i przyznam, że trochę mi to przeszkadza. Np. jak po powrocie z łazienki zaczyna coś mówić o Bogu... krępujące. Czy tylko mi się tak wydaje? Ale jeśli mam być szczera, to wolę mieć za męża prawiczka niż dz.i.w.ka.rza. Z drugiej strony chciałabym w końcu wypróbować seks z nim - jakby to było? Może i jestem dziwna, ale lubię nietypowych mężczyzn ;).

Gość on nie jest nietypowy
tylko kopnięty

Gość violator
a może ty go jednak za mało.....za krótko znasz? ;)

Gość żenada z porażką
żenada, a może i obrzydlistwo nawet...

Gość nie religijny tylko
obłudny

W mojej praktyce ;) poznałem podobne przypadki. Są ludzie, którzy deklarują głęboką wiarę a jednocześnie, nie będąc pozbawieni seksualnego temperamentu, trwają w konflikcie pomiędzy wiarą-ideą a naturą-seksem. Gdy nie mają z kim, problem jest znikomy, gdy mają... To wszystko może wyglądać tak: on nie będzie potrafił zapanować nad sobą i dojdzie do stosunku będzie miał w związku z tym wyrzuty sumienia a/ będzie obwiniał siebie b/ w skrajnym wypadku i ciebie nie będzie potrafił pogodzić tego fakty, albo i tych faktów (wielokrotnych stosunków) z dotychczasowymi przekonaniami będzie sobie przysięgał, ze już nie zrobi tego więcej być może zacznie i ciebie w te przysięgi i zobowiązania wciągać może mysleć następująco: gdy ona uwierzy, będzie nam łatwiej trwać w czystości może także usilnie namawiać cię do małżeństwa aby zakończyć swój wewnętrzny konflikt... Moze być także tak, że jego wiara się zawali i będzie miał z tym spokój ale jeśli ma 38 lat, to raczej się to nie stanie. Takie związki są wyczerpujące dla obydwu stron. I nie dość satysfakcjonujące. To co dla Ciebie jest oczywiste i normalne dla niego jest problemem i na odwrót. Zaznaczm, że to tylko swobodne refleksje, wynikłe z moich własnych doświadczeń i obserwacji, przecież WAS nie znam...