Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche skomplikowane to

Stale zwiazki bez seksu, wpisujecie sie.

Polecane posty

Gość Persefona90
Przecież wiadomo, że jak się z kimś związesz to przez jakiś czas nie idziecie ze sobą do łóżka. :-/ Trzeba się dobrze poznać, zaufać sobie i nabrać pewności co do swoich uczuć. Przynajmniej tak jest w normalnych związkach.

Gość smutna pragnąca ciepła
tak? po dwóch larach jeszcze sie nie znają? ja jestem kilka lat w związku a od roku nic nie ma

Gość hmmmmmmmmmmmm4335
Cos tu jest nie tak, normalny facet chce od razu laske zaciagnac do lozka, nie po tygodniu, ale chociaz po kilku mies. , wiem, bo z kazdym ktorym bylam to by chcial najlepiej od razu, ale ze ja tak nie umiem to bylo po miesiacu czy po kilku mies. ale to po prostu sie czuje.. facet na kazdym kroku ci to okazuje, ze ma ochote.. zreszta oni sami probuja prowokowac takie sytuacje, spicie osobno? bo jak w 1 lozku to tym bardziej nienormalne.. no ktory facet sypia z kobieta w lozku i nie ma ochoty? jak moj lezy na lozku w ubraniu i do niego przychodze i wystarczy ze sie przytule to jemu juz odbija :) takze cos tu na pewno jest nie tak..

nie mieszkamy razem, ale jak zdarza się że śpię u niego, to idziemy spać jak debile on mówi że kocha mnie głęboką miłością i sex nie ma dla niego takiego znaczenia. mowi że traktuje mnie jak rodzine.. no ale kurwa jak mame?

dodam że u nas kiedyś było inaczej. chciał jak cholera

Gość taki jeden on
słuchaj a ta zupelnie powaznie bez usmieszków moze on kogos ma? ile ma lat?

nie, wątpię, ja myślę że jakoś moja obecność przestała go elektryzować, jak mam się zachowywać?

ma 30