Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość molly w folii

dlaczego nie moge byc idealem?

Polecane posty

Gość molly w folii

buuuuuuuuuuuu...zycie jest do dupy...nie chce byc soba tylko moja zajebista kolezanka z pracy

Gość mmkmn
alez jesteś ideałem :o

Gość molly w folii
buuuuuuuuu...nie jestem...chce byc szczupla i ladna i madra i fajna

Gość mmkmn
jesteś puszysta?

Gość nie ma idealow
idealow ;) poza tym dla niejednego zapewne nim jestes takze glowa do gory :)

Gość molly w folii
a wlasnie ze sa idealy albo prawie idealy moja kolezanka z pracy dla mnie jest idealem pewnie ma jakies wady ale ja o nich nie wiem dopoki sie nie pozna na zywo takiego kogos to mozna sobie wmawiac ze idealow nie ma a jednak sa

Gość a ja będę ideałem
lecz dopiero jutro :o

Gość molly w folii
mam niską samoocenę

Gość ideały są
a owszem, m.in. po to, żebyśmy dostrzegli, jacy możemy być - jeżeli chcemy.:)

Gość molly w folii
co ona ma takiego? przede wszystkim jest przesliczna po prostu i ma bardzo orginalna urode wszyscy faceci za nia lataja za ulicy ogladaja sie za nia wszyscy i faceci kobiety od wieku 3 do 100 lat kiedys widzialam jak gowniarze z jakies wycieczki robili jej po kryjomu zdjecia a facetom na jej widok opada klama

a Ty masz swoja urode i swoj wdziek wiec zadbaj i wydobadz swoje piekno a nie krytykuj siebie!! ja tez mam kolezanki to za nimi zawsze faceci latali ale teraz mowie dosyc i daze do wyznaczonego celu !

Gość molly w folii
tylko ze jej sie nie da dorownac ja nie krytykuje siebie jestem ladna ale nie jestem wyjatkowa zeby cos zmieniac to musialabym operacje robic jestem zadbana ale ona jest wyjatkowa troche narzekam ale trudno jest na codzien zyc obok idealu

Gość i to by było na tyle
Ja bym nie chciała zwracać na siebie uwagi na każdym kroku. Przeciętna dziewczyna może też wywoływać taki efekt a na co dzień czuć się sobą a nie eksponatem. To chyba wygodniejsze.

Gość molly w folii
czy ja wiem ja bym wolala wygladac jak ona nawet za cene bycia eksponatem wszyscy faceci dostaja przy niej glupawki szaleja za nia zapominaja o dziewczynach zonach kochankach nawet ksiadz sie w niej zakochal ja to nawet nie zamierzam jej przedstawiac swojemu facetowi

Kazdy jest dla kogos idealem ! Moja druga polówka pokochała mnie z moimi 80 kg z którymi teraz walcze :) Ciagle mi powtarza ze nie musze sie odchudzac bo jestem piekna. A ta pieknosc co o niej mowisz to Ty ją tak naprawde wywyzszasz nie zauwazasz i nie dopuszczasz do siebie mysli ze i ty dla kogos jestes taka wyjatkowa :p Nie krytykuj się tal to nie pomoże ! Więcej uśmiechu i pogody ducha :)

Gość do molly w folii
wiem, co czujesz, bo ja też chocbym nie wiadomo co ze sobą robiła, nigdy nie będe wyglądać tak jakbym chciała. 😭 Cieżko się pogodzić z tym, ze zwasze sie jest tą gorszą, tą brzydszą, tą głupszą nawet.

Gość ciekawi
mnie co to znaczy ideal? ktos mi to wytlumaczy?

Gość molly w folii
sorry ze jecze ale nie jestescie w mojej sytuacji chodzi o to ze ci ktorzy ja poznaja nagle sobie uswiadamiaja ze woleliby ja od osob ktore niby kochaja ja tak nie chce jest u nas w pracy zonaty kolega bardzo przystojny ma naprawde sliczna zone dopoki moja kolezanka nie przyszla do pracy zona byla naj i zadna dziewczyna go nie obchodzila a teraz sam lata za moja urocza kolezanka ze malo butow nie pogubi i tak oto kocha sie kogos z nadwaga i z brzydkim brzuchem dopoki sie nie spotka kogos lepszego :(

W sumie ideałów nie ma...Każdy ma inny gust...Chyba że ktoś znajdzie tą drugą połówkę to wtedy może powiedzieć że znalazł swój ideał mężczyzny czy kobiety :D

Gość ideały są
Mężczyźni, ze względu na swoją fizjologię, reagują tak a nie inaczej na piękne kobiety. Tego akurat nie zmienisz. Ale to nie oznacza przecież, że tylko tym się kierują. A jeżeli się kierują, to świadczy to o nich w pewnien sposób.

Gość molly w folii
to nie ma w takim razie milosci :(

Jest! Lecz miłość nie jest taka prosta! Z każdym dniem trzeba ją na nowo pielęgnować i dbać o nią a nie żyć z przekonaniem że wszystko zawsze będzie takie cacy :)

Gość molly w folii
oczywiscie ze faceci nie kieruja sie tylko wygladem to jasne ale ona poza tym ze jest piekna jest inteligentna fajna sympatyczna ma ogromna wiedze i to zarowno w dziedzinie zawodowej jak i na tematy dotyczace literatury kina itd. a takze glupot typu diety kosmetyki itd.

Gość molly w folii
ale kiedy obserwuje zachowanie facetow w stosunku do mojej kolezanki to szczerze watpie

Gość dyskodsdff
opisz jeje wyglada..ma czrne włosy czy blond?jestesm ciekawa jak tez ten ideał wyglada..