Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość molly w folii

dlaczego nie moge byc idealem?

Polecane posty

Czy Ty nie przesadzasz z tą koleżanką?? Kiedyś i ona znajdzie tego jedynego i bedziesz miała z nią spokój :p no chyba ze zostanie dziw... ale wtedy to nie ma sie o co martwic bo to bedzie jej wada :P Koniec tematu ! Glowa do gory :p

Gość dyskodsdff
molly JAK TO KSIADZ ZA NIA LATA?OSZALAłąS!!teraz to juz wymyslasz.hehe ale prowokacja

Gość molly w folii
jestem idealna koniec tematu

Gość dyskodsdff
JAK WYGLADA TA KOLEZNKA!!OPISZ JA

Idź na podryw bez swojej koleżanki a jak już poznasz swój ideał i zrobicie małe co nie co na pewno poczujesz się doceniona;-)

Gość dyskodsdff
bo ja znam podobna..co o sobie mowi, ze sie wszyscy za nia ogladaja, ze ksiadz..zania lata.,.a tak naprawde..to jest tylko jej wymysł, bo jak szłam z nia ulic,a nikt na nia nie spojrzał hehehehe gatka szmatka

Gość molly w folii
naprawde sie ksiadz w niej zakochal slowo daje nie jest to prowokacja poza tym nie chodze z nia na podryw bo ona ma stalego chlopaka i jest z nim szczesliwa (notabene nie za przystojnego) jest brunetka wysoka szczupla lekko skosne oczy

Gość sdfsdsg
molly ja chyba wiem o kim mowisz..czy Ona ma na imie Magda/.?hehehe

Gość sdfsdsg
wysoka..to ile ma wzrostu?około 170?

Gość molly w folii
i to nie od niej wiem ze ksiadz za nia lata to co pisze to moje obserwacje plus komentarze facetow ona w ogole nie zadziera nosa dlatego uwazam ja za ideal...jest bardzo sympatyczna i az mi glupio ze tak jej zazdroszcze

Gość molly w folii
ok 170 ale nie magda :) wole sie nie rozpisywac bo nigdy nie wiadomo kto to czyta

Gość sdfsdsg
m na imie Magda?

Gość molly w folii
nie nie magda

Gość sdfsdsg
czyli moze jednak Magda..opis mi pasuje...czy nosi okulary?

Gość molly w folii
nie nosi

Gość molly w folii
nie jedna atrakcyjna brunetka na tym swiecie

Gość sdfsdsg
nie bo ja Molly, znam podobny przypadek, z tym ze ona.jest przecietne urody, ale ona sama.o soboe mowi, ze jeste pikena i chwali sie ze wszyscy za nia lataja, wiec postanowiłąm to sprowadzic, szłam z nia ulica..nikt sie z ania nie ogladał..a raczej za mna.. No i tak o ktorej mowie, zadziera nosa..i uwaza sie za niewiadomo kogo..wiec pewnie tto nie ta sama osoba

Gość sdfsdsg
wiec, własnie takich laske jak ona jest duzo..przesan sie nia przejmowac zajmij sie soba.. rozumiem, gdyby zadzierała nosa, to by było wkurzajace, ale ona jest jak piszesz w porzadku..wiec wyluzj

Gość sdfsdsg
a ksiadz ktory za nia lta , to niezłuy palant.. zamiast Bogu sluzyc, to pierwsza lepsza ładna laske zobaczyłi sraczki dostaje..zaden z niego ksiadz

Gość molly w folii
no staram sie tylko czasem czlowiekowi zal ze to nie jemu sie taki los trafil :( jestem zazdrosnica :(

Gość molly w folii
ksiadz nie jest zly przez lata rozne dziewczyny ladne i brzydkie usilowaly go poderwac i nic a ja zobaczyl i go trafilo oczywiscie nic dalej z tego nie wynika ale fakt pozostaje faktem

Gość sdfsdsg
to nie badz, pomysl, ze zazdroscia nic nie wskurasz, ona jest toksyczna, jest ja chwast, nikomu nie potrzebna..tylko psuje..wszystko o ile lepiej zyje, sie z pozytywnym nastawueniem, do ludzi, bez zazdrosci.. ciesz sie jej szczesciem, z tego co piszesz, skoro, jej zazdroscisz,wynika, ze sama siebie nie akceptujesz do konca,ale jednoczesnie, ze jestes egoistka, bo jakktos ma cos wiecej od ciebie, zazdroscisz..akceptuj sie jestes, jedyna i niepowtarzalna, bo kazdy czlowiek, jest niepowtarzalny, nie ma takich samych, kobiet..i dobrze.. Pomysl, sobie, ze Bog w jakims celu,jednym daje np. wiecej urodu, innym wiecej rozumu, jeszcze innym wiecej..wiary..pomysll.

Gość molly w folii
wiem wiem ogolnie staram sie nie zazdroscic bo to niszczace uczucie tym bardziej ze dziewczyna jest w porzadku czasem sie wsciekam na niesprawiedliwosc tego swiata i tyle

Gość sdfsdsg
doceniaj to co masz, nie zazdrosc innym,bo cie do wykokonczy, ciesz sie jej szczesciem, chodz pewnie czasem uroda jej przeszkadza..bo kazdy ocenia ja po wygladzie..a nie patrzy na wnetrze..yak smao Ty piszesz, tylko o jej łądnej buzce i figurze..a zaletach duchowych wiele nie napisałąs....to tez jest uciazliwe, dla atrakcyjnych osob.. kazdy ma swoje problemy w zyciu..ona ma tez, wiec nie zazdrosc jej,to naprawde jest nieludzkie uczucie..

Gość molly w folii
akurat ona jest naprawde super pod kazdym wzgledem kiedys jej powiedzialam ze jej zadroszcze a ona na to ze jej zycie wcale nie jest takie super jak sie to wydaje i ze ma swoje problemy ale jakie ona moze miec do cholery problemy?

Gość sdfsdsg
molly , masz dziecinne podejscie..a dlaczego to ma bcy niesprawiedliwosc tego swiata...wcale tak nie jest..wszyscy zalezy od ciebie, o urode zawsze mzoesz zadbac..schudnac itd...fajnie sie ostrzyc..i tez bedziesz super wygladac..nad charakterem mozna popracacwac, nad podejsciem do ludzi tez, mozna poszerzyc wiedze jak sie tylko..chce..wszysctko mozemy zmienic na lepsze.jesli tylko chcemy i jesli tylko zamiast zazdroscic innym nic nie robiac, zaczniemy sami działac..i odrzucimy głupia zazdrosc

Gość molly w folii
nawet jakbym na glowie stanela to i tak jej nie dorownam i nie wierze w to ze Wy wszyscy tacy jestescie wyluzowani i cieszacy sie szczesciem innych

Gość sdfsdsg
molly nie bagatalizuje jej zycia..myslisz, ze jak ktos jest piekny nie ma problemow... nie znasz zycia skoro tak sadzisz.. uroda nie gwarantuje braku problemow w zyciu i szczescia!!

Gość sdfsdsg
ja sie ciesze, i jestem wylzowana, kiedys tez byłam zazdrosnikiem, ale postanowiła to zmienic.. i zmieniał teraz zyje mi sie o wiele lepiej, mam mnostwo przyjacioł znajomych i jakos zadna moja pikena kolezanka nie odbiłą mi faceta i moj facet na zadna nie poleciał...bo mnie naprawde kocha zakochaj sie to moze zmienisz podejscie do ludzi.. miłosc leczy