Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna....

kolezanka - jego Aniolek

Polecane posty

Gość smutna....

Hej, moj facet sie pomylil i wyslal do mnie smsa, ktory adresowany byl do jego kolezanki. Nazywa ja w tym smsie swoim Aniolkiem. Jak go przeczytalam, to zrobilo mi sie tak bardzo przykro. On twierdzi, ze to bylo bez podtekstow. Ja mu wierze, ale myslalam, ze takie zwroty zarezerwowane sa dla nas :( Bardzo mi smutno.

Gość irkaa
Daj treśc całego smsa, bo to zależy od kontekstu sprawy.

Gość konik łaciaty
to jest jego koleżanka z która chodzi na lody

nie daj sie palantowi robić w konia koniec z Aniołkiem, numer Aniołka ma być skasowany albo ty mu skasujesz twarz

Gość smutna....
Napisal: wlasnie jem buleczki przygotowane przez mojego Aniolka.

Gość smutna....
to szło tak "super, Aniołku, będę o 22 jak już się z tą larwą rozstanę". Pojęcia nie mam o kim on pisze :O

a skad wiesz ze to bylo do kolezanki??a nie do ciebie??

no nie prosze...., jesli on nazywa swoja niby kolezanke Aniołkiem to dla mnie bylby skreslony, mozesz tez sie zemscic i NIBY przypadkiem wyslac smsa, przeznaczonego dla swojego kolegi, wyslac do swojego faceta i zrobic to samo co on, ciekawa jestem jak zareaguje, swoja droga jakby ja dostala takie cos... to nie wiem czy wybaczylabym facetowi , myslalabym ze mnie zdradza

Gość smutna....
Bo wraca z wyjazdu sluzbowego i zadnych bulek mu nie robilam

Gość smutna....
lonaa --> bo mnie nazywa "paszczakiem" :)

Gość hihihahahihi
niedaj sie robić w konia

Gość smutna....
Ariane84 ale jakos nie umiem sobie wyobrazic by mnie zdradzil. Nic na to nie wskazywalo. Ufam mu :(

larwą? piszesz to powaznie? tak brzmial ten sms? no nie :D przeciez to oczywiste ze larwa jestes Ty a Aniolkiem ona, chyba juz wiesz co powinnas zrobic, albo zemsta albo rozstanie, zrobisz zreszta to co uwazasz za stosowne , jesli to nie prowokacja to zycze Ci duzo sily badz konsekwentna

Gość today unlogged
ja też swoich kolegów w smsach nazywam "Słonkiem"... a nie chadzam z nimi na lody, nawet wirtualne :p

Gość przesadzacie
ja ze swoim kumplem też często piszemy do siebie "Słonko" itp i jakoś nikt afery nie robi z tego powodu (nasi partnerzy o tym wiedzą, znają się itd) tylko pytanie który sms przytoczony przez osobę "smutna..." jest autentyczny? bo kilka już jest

z ta larwa to ktos byl tak bardzo inteligentny i zabawny ze sie podszyl... odpisalas mu cos na tego esa??

nie wyobrazasz sobie hm nie badz nawina sorka ze tak pisze ale jak Twoj ukochany nazywa Cie paszczakiem i larwa a swoja kolezanke Aniolkiem to chyba cos tu jest nie tak... przejrzyj na oczy

Gość smutna....
mówię że do mnie mówi - paszczak. Np. Paszczaku czego tu leziesz. Ale pieszczotliwie oczywiście. Tak go kocham :classic_cool:

Gość przesadzacie
today unlogged --> dokładnie:) Autorko - proponuję zaczernić nicka bo nie wiadomo ocb teraz

Gość smutna....
Oczywiscie z larwami, lodami itp. to podszywy.

mój mówi do mnie czasem Marek zdiwiłam sie strasznie jak tak pierwszy raz powiedział, że może coś nie teges z jego orientacją a on mi na to, ze to skrót od Marek Piegus

jeśli ten sms brzmiał naprawdę tak, jak go autorka przytoczyła to znaczy że sprawa jest chyba jeszcze inna. Przeczytajcie jeszcze raz....\"wlasnie jem buleczki przygotowane przez mojego Aniolka\". Czyli aniołkiem jest koleżanka która przygotowała mu bułeczki a pisał do jeszcze innej koleżanki (lub kolegi).